Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Ανήθικο είναι ό,τι κάνουν οι άλλοι"

Βγαίνουν και οι θητεύσαντες στην ΕΡΤ με υψηλές αποδοχές, σχολιαστές, την εποχή της ΝΔ, να μας μαλώσουν για το δημόσιο χρήμα και να μας πουν για το πως θα μπορούσαμε να κάνουμε οικονομία για να αγοράζουμε “Καναντέρ”. Προφανώς και εξαιρείται η αμοιβή τους από το σκεπτικό, διότι εκείνοι πάντοτε ήταν το διαφορετικό. Η βασική τους αρχή είναι πως “ανήθικο είναι ό,τι κάνουν οι άλλοι” και έτσι απο τη “Βίβλο του ποδοσφαίρου” ξεπέφτουν στα βιβλία του Αδώνιδος για μια υποψηφιότητα με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
---
Μεταβίβασε ο Ιβάν;

Κάποιοι επιμένουν ότι ήδη ο Ιβάν μεταβίβασε στον Τζίγγερ το ποσοστό του στο MEGA. Ασχέτως αν έχει γίνει ήδη αυτό ή όχι, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι Σαββίδης και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν να πουλήσει ο Ιβάν το 19,8%, που αγόρασε από τον Φώτη Μπόμπολα, σε κυπριακή εταιρεία συμφερόντων του Βαρδή και του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ίδωμεν...
---
Πόσο νομίζετε ότι μας στοίχισε ο Ψυχάρης;

200+200 ίσον 400. Διακόσια το Μέγαρο Μουσικής και άλλα τόσα ο ΔΟΛ, να το τετρακοσάρι. Το οποίο θα το πληρώσουμε όλοι εμείς αφού και οι τράπεζες ακόμα ανακεφαλαιοποιημένες με δικά μας λεφτά είναι. Ποιος θα το πλήρωνε το διακοσάρι του ΔΟΛ; Ο νέος ιδιοκτήτης; Χαζός είναι; Κανείς δεν θα το έκανε. Καθάρισε την διαδικασία με τον εκκαθαριστή, καθάρισε την παλαιά εταιρεία με τα χρέη και τώρα παίρνει τους τίτλους του ΔΟΛ απαλλαγμένους από το αμαρτωλό παρελθόν. Και από... Συγγρού πάνε και οι άλλοι.
---
Τα θέλγητρα της Συγγρού!

Εκανε σχολή η 24Media με τη μετακόμιση πριν από τρία χρόνια στη Συγγρού (από το Παγκράτι)! Εκεί κοντά βρίσκεται το «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη και λίγο πιο κάτω, στα παλιά (πλέον) γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μετακομίζει ο ΔΟΛ!
---
Σαββατοκύριακο με
"Νέα" και "Βήμα" στα περίπτερα

Το Σάββατο “Τα Νέα”, την Κυριακή “Το Βήμα”. Οι δύο εφημερίδες της “Αλτερ Έγκο” φιλοδοξούν να επανέλθουν στα περίπτερα και ο στόχος είναι να κυκλοφορήσουν το Σάββατο “Τα Νέα” και την Κυριακή “Το Βήμα”.
---
Ανάκληση δημοσιεύματος
Παπαχρήστου για Χριστοφορίδη

Στην ανάκληση του ισχυρισμού πως ο Γιώργος Χριστοφορίδης σύμβουλος του υπουργού Νίκου Παππά, είναι ταυτόχρονα και εκδότης της εφημερίδας “Το Χωνί”, προχώρησε η “Ελευθερία του Τύπου”. Ο ισχυρισμός είχε διατυπωθεί στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου “Δήγματα Γραφής” τον περασμένο Ιούνιο...
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου