Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Η megaλη κοροϊδία συνεχίζεται…

*
Ανασυγκρότηση
***
*

email αναγνώστη

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;..


H megaλη κοροϊδία συνεχίζεται…

Μεγάλη κοροϊδία λοιπόν προς το σύνολο των εργαζομένων του Μεγάλου Καναλιού, και εξηγούμε: Ροκανίζουν τον χρόνο τα δύο μεγάλα αφεντικά του MEGA και ο λόγος είναι να οδηγήσουν την εταιρεία σε ειδική εκκαθάριση σύμφωνα με το άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα περί εκκαθάρισης εταιρειών εν λειτουργία,φυσικά για να περάσει το mega σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να συμφωνήσει ένα μεγάλο μέρος των πιστωτών στο να γίνει περικοπή τουλάχιστον στο 70% των οφειλών (μέσα στους πιστωτές είναι και οι εργαζόμενοι που τους οφείλονται 12 καθαροί μισθοί). Επίσης μέχρι τον Σεπτέμβριο το μεγάλο κανάλι προστατεύεται με την δικαιολογία της επανεκκίνησης της εταιρείας, όπως π.χ. σήμερα, που όλοι οι εργαζόμενοι περίμεναν ένα καλό νέο και το μόνο που άκουσαν είναι η σύσταση ενός νέου διοικητικού συμβουλίου... Σιγά το νέο!!! Όπως φαντάζει και περίεργο ότι όλοι στο καινούργιο Δ.Σ. είναι άσχετοι με την τηλεόραση, αλλά... οικονομολόγοι και σχετικοί στα περί λύσεως εταιρειών εν λειτουργία ή εν πλω, όπως θα λέγαμε στο ναυτικό.

Ο κ. Σαββίδης, από την άλλη πλευρά, που είναι μόνος του, αλλά και ο μόνος που φωνάζει για να βάλει χρήματα, ουσιαστικά με το ποσοστό που κατέχει είναι ανύπαρκτος, απλά και εκ του ασφαλούς δημιουργεί εντυπώσεις.

Ο καιρός περνάει, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις, από την εξέλιξη που θα έχει η συμφωνία των δύο μεγάλων αφεντικών με τις τράπεζες και θα μείνουν με την αίσθηση των ηλιθίων που κράτησαν ένα μαγαζί ανοικτό για να ξεχρεώνει τα δάνεια των αφεντικών τους. Το κακό είναι ότι αυτοί οι λίγοι που κρατάνε το πολυκατάστημα ανοικτό, δηλαδή οι σκηνοθέτες ροής και κάποιοι από το master control, παίρνουν στο λαιμό τους και όλους τους άλλους που παραμένουν άφραγκοι να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προσεχώς νεότερα, αλλά μέχρι τότε, κουνηθείτε λίγο γιατί ξεκινάει Σεπτέμβριος και το διαφημιστικό πακέτο είναι πολύ μεγάλο για να γεμίζει τον κουβά των τραπεζών και εσείς να ψάχνετε δανεικά για να πληρώσετε το ρεύμα...
Ελ. Ελ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

 1. Ειλικρινά, τι περιμένουν οι εργαζόμενοι εκεί για να κατεβάσουν διακόπτες; Να τους πετάξουν στο δρόμο ή αν τους ζητήσουν δανεικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περιμένουν να ενταχθεί και η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εις τον δημοκρατικόν, συνταγματικά ευθυγραμμισμένον και δίκαιον νόμον του κυρίου Δένδια, όπου ο θαλασσοδανεισμένος επιχειρηματίας μπορεί να συνεχίσει να τρώει τα δανεικά κι αγύριστα μετά της οικογενείας του, ενώ οι απολυμένοι άνευ αποζημιώσεως εργαζόμενοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι και λοιποί προνομιούχοι Ελληνες να κόψουν το λαιμό τους για την αποπληρωμή των δανείων, γιατί καραδοκούν κατασχέσεις. Ακολουθούν η δεύτερη δόση φόρου εισοδήματος και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

   Διαγραφή
 2. Ε, αν είναι να καλοπερνάνε Ψυχάρης, Μπόμπολας και λοιποί, να τσοντάρω κι εγώ να δουλέψει το μαγαζί. Κρίμα να μην έχουν τα απαραίτητα οι άριστοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή