Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Κατήφεια επικρατεί στους εργαζόμενους του MEGA.

@ Η χθεσινή επιλογή των μελών του ΔΣ, με ανθρώπους που δεν σχετίζονται με τα ΜΜΕ, αλλά έχουν άλλες ειδικότητες που σχετίζονται με την εκκαθάριση επιχειρήσεων, δεν θεωρείται ως ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

@ Tο κανάλι επιστρέφει ξανά στα γκρίζα σενάρια.

@ Τράπεζες ή ακόμη και ανταγωνιστές δεν θέλουν την επαναφορά του καναλιού. Το επιτόκιο δανεισμού του MEGA ή οι πιέσεις της Digea προ 3 μηνών μιλάνε από μόνες τους

@ Και φυσικά, συνιστά αυταπάτη, ότι οι άνθρωποι που με επαγγελματισμό, κράτησαν το MEGA ανοικτό, θα το παραδώσουν σε …λογιστές για να αναλάβουν εκείνοι να το κλείσουν.

@ Μπορεί, φυσικά, το σημερινό διοικητικό σχήμα, να είναι μεταβατικό, μέχρι τη λήψη των οριστικών αποφάσεων.

@ Και να χρειάζεται κι άλλη υπομονή.

@ Θα δούμε.

@ Όνειρο ήταν και πέρασε. Τα σχέδια της τριπλής συμμαχίας, που ξεκινούσε από τη συνεργασία του Star με το ΣΚΑΪ και ακουμπούσε και το MEGA, τελείωσε, μέσα στο Καλοκαίρι για δύο λόγους.

@ Η κυβέρνηση με την απόφαση να ρυθμίσει το ποσό της δόσης της άδειας των 35 εκατ. ευρώ, σε 10 χρόνια, έστειλε το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του κανάλι.

@ Ο καθένας μόνος του, και όποιος αντέξει.

@ Επιπλέον, τα νέα δεδομένα στο ΣΚΑΪ με την επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη, αφαίρεσαν κάθε τύχη για το φιλόδοξο σχέδιο.

@ Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος έχει μετρήσει ξανά τους αριθμούς, δείχνοντας πως δεν υπάρχει όφελος για το Φάληρο, το οποίο όπως φαίνεται θα μείνει στη θέση του.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου