Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

... κάτι κινείται -στο παρά πέντε- στην ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στην ΕΡΤ –Eπανακυκλοφορεί η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



… εκπομπές σε φορείς και επιμελητήρια

Στο παρά πέντε της έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν κάτι άρχισε να κινείται στην ΕΡΤ. Οι ιθύνοντες καταλήγουν σε προγράμματα… ενώ δυο αποφάσεις υψηλού συμβολισμού επισκιάζουν, ακόμη και αυτόν τον ορισμό των τριών εντεταλμένων συμβούλων!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε την επανακυκλοφορία του ιστορικού περιοδικού «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» αποκλειστικά με χορηγίες και υπό τη μορφή free press! Και την ίδια αποφασίστηκε να ξανανοίξει η Μουρούζη στο κέντρο της Αθήνας, που είχε κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά. Ομολογουμένως δυο υψηλού συμβολισμού αποφάσεις, με ουσία όμως και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης του ραδιομεγάρου εγκρίθηκαν εκπομπές που θα αναλάβουν φορείς… με χαρακτηριστικότερη περίπτωση τη νέα εκπομπή του ΕΒΕΑ και όλων των Επιμελητηρίων για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Ενώ επιστρέφει η εκπομπή για το βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού… Και αναμένεται η Α1 μπάσκετ… Επίσης έρχονται νέες ξένες σειρές και ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο η νέα διοίκηση της ΕΡΤ έχει αποφασίσει να «παίξει» δυνατά απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών για αυτό στα δυνατά προγράμματα των αντιπάλων της θα «απαντά» δυναμικά. Για παράδειγμα το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα θα μεταδοθεί «απέναντι» από ένα ισχυρό πρόγραμμα των ανταγωνιστών της.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ορίστηκαν και τρεις εντεταλμένοι σύμβουλοι, με τον Βασίλη Ταλαμάγκα να έχει την ευθύνη για την ενημέρωση, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Ο Σπύρος Κρίμπαλης, στέλεχος προγράμματος, μεταπήδησε από το MEGA και ο Μάρκος Βογιατζόγλου που αναλαμβάνει τα νέα Μέσα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου