Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Πρώτο Θέμα ο Στάλιν...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... και οι μισθοί του!


Σήμερα το «Πρώτο Θέμα», η ημιεπίσημη χρυσαυγιτοφυλλάδα, κάνει μια σημαντική αποκάλυψη: Υπάρχουν «μισθοί Στάλιν»!

Θα θέλαμε να βρισκόμασταν σε μια μεριά όταν ακούστηκε η ιδέα για το πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» και οι αρμόδιοι ενθουσιάστηκαν, φωνάζοντας: Αυτός είναι τίτλος!

Όταν ακούμε, λοιπόν, για μισθούς 360 ευρώ αυτό δεν θα μας παραπέμπει στα μνημόνια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, στον Στουρνάρα, στον Χαρδούβελη, στον Τσακαλώτο, αλλά στον … Στάλιν.

Θέλουμε να σας αποκαλύψουμε την πλήρη αλήθεια:

Τόσο τα μνημόνια, όσο και τα έντυπα – πατσαβούρες τύπου «Πρώτου Θέματος», γεννήθηκαν με εντολή του… Στάλιν!

Και για να μην τα φορτώνουμε όλα στον Στάλιν, όπως αποκαλύφθηκε, η σύλληψη γνωστού Έλληνα εκδότη, που είχε βγάλει βόλτα καμπόσα εκατομμύρια ευρώ, από την ελβετική αστυνομία, ήταν δάκτυλος του Λαβρέντι Μπέρια.

Επίσης, για το γεγονός πως ο κομιστής και «μαυρότρυπας», Θέμος Αναστασιάδης είναι ένας γλίτσας και μισός, γίνονται έρευνες εάν έχει την αποκλειστική ευθύνη ο Στάλιν ή έχει βάλει το χεράκι του και ο Λένιν!

Πολλά μπορούμε να πούμε για τον Στάλιν και την περίοδο που οι σταλινολόγοι της συμφοράς αποκαλούν σταλινισμό. Σίγουρα, όμως, υπάρχει μια πτυχή του όλου θέματος που πρέπει να την πιστώσουμε στον Στάλιν, το γεγονός, δηλαδή, ότι με αφορμή το όνομά του η γελοιότητα των χατζατζάρηδων, αυτού του πολύχρωμου αντικομμουνιστικού καραγκιόζ – μπερντέ, δεν κρύβεται με τίποτα. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου