Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

EpsilonTV: Δώδεκα εκατομμύρια

Εξήμιση είχε δώσει ο Βρυώνης. 


Για να κάνει δικό του τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ, σημερινό ETV. Δώδεκα, σε τρεις δόσεις, θα πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη. Το "παζάρι" των δύο σκληρών διαπραγματευτών ήταν πολύ δυνατό. Η συμφωνία έκλεισε. Αλλά, τελεί υπό την αίρεση των εξαντλητικών ελέγχων (νομικού και οικονομικού) του Epsilon από την Dimera.
Για όσους βιάζονται να βρουν δουλειά. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το Epsilon παραμένει στην σημερινή του μορφή και θα το τρέχει ο Βρυώνης. 

Η εποχή Σαββίδη ξεκινά τον Ιανουάριο του 2018.
---
Πολιτικοψυχαγωγικό


Ο "Σάτυρος" σας αποκαλύπτει σήμερα το σχέδιο Σαββίδη για την αξιοποίηση του ETV.

Συγκροτημένη και πρωτότυπη η κεντρική ιδέα του. Από τις 6 το πρωί έως το βραδινό δελτίο ειδήσεων, φουλ ενημερωτικό το πρόγραμμα του. Στις παραγωγικές ώρες που ο κόσμος χρειάζεται και "αγοράζει" την ενημέρωση. Από εκεί και πέρα, από την ώρα που ο κουρασμένος πολίτης και κορεσμένος τηλεθεατής χρειάζεται μια διασκέδαση και λίγο να ξεφύγει, θα αρχίζει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του.

Ξαναλέμε, όμως, κάτι σημαντικό. Η συμφωνία θα προχωρήσει, αρκεί να μην βρεθούν "σκελετοί" στα ντουλάπια του σταθμού του Βρυώνη.
---
Συμφωνία για το MEGA

Κάποιοι... "Σάτυροι" μάλιστα παραείναι προχωρημένοι.

Επιμένουν ότι ήδη ο Ιβάν μεταβίβασε στον Τζίγγερ το ποσοστό του στο MEGA. Ασχέτως αν έχει γίνει ήδη αυτό ή όχι, οι πληροφορίες του "Σάτυρου" υποστηρίζουν ότι Σαββίδης και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν να πουλήσει ο Ιβάν το 19,8%, που αγόρασε από τον Φώτη Μπόμπολα, σε κυπριακή εταιρεία συμφερόντων του Βαρδή και του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Έτσι ο καθένας τον δρόμο του.
---
Πόσα μας στοίχισε ο Ψυχάρης

200+200 ίσον 400.

Διακόσια το Mέγαρο Mουσικής και άλλα τόσα ο ΔΟΛ, να το τετρακοσάρι. Το οποίο θα το πληρώσουμε όλοι εμείς αφού και οι τράπεζες ακόμα ανακεφαλαιοποιημένες με δικά μας λεφτά είναι.
Ποιος θα το πλήρωνε το διακοσάρι του ΔΟΛ; Ο νέος ιδιοκτήτης; Χαζός είναι; Κανείς δεν θα το έκανε. Καθάρισε την διαδικασία με τον εκκαθαριστή, καθάρισε την παλαιά εταιρεία με τα χρέη και τώρα παίρνει τους τίτλους του ΔΟΛ απαλλαγμένους από το αμαρτωλό παρελθόν.

Και από... Συγγρού πάνε και οι άλλοι.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου