Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέα δεδομένα για τον Γ. Παπαχρήστο

Δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με το ΣΚΑΪ ο Γιώργος Παπαχρήστος. Θα αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες σε “Νέα” και “Βήμα”.
---
Απασχόληση στην ΕΡΤ

25 μαθητές των ΕΠΑΣ και του ΟΑΕΔ καθώς και 40 μαθητές των ΕΠΑΛ και 10 των ΙΕΚ θα απασχολήσει η ΕΡΤ για έναν χρόνο. Η απόφαση αφορά την πρακτική εξάσκηση των 75 μαθητών για σχεδόν ενάμιση χρόνο με προϋπολογισμό μισθοδοσίας για όλους 52.616,25 ευρώ για το 2017 και 169.775,10 ευρώ για το 2018.
---
Στα Παραπολιτικά FM ο Γ. Χουδαλάκης

Ο Γιώργος Χουδαλάκης αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού Παραπολιτικά FM, αποχωρώντας μετά από πολυετή συνεργασία, από τον Real FM. Ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει ταυτόχρονα την πρωινή εκπομπή (06.00-08.00) των Παραπολιτικών, από τις 4 Σεπτεμβρίου.
---
Μαζί Λυριτζής-Καμπουράκης στο Real FM

Πρωινή ενημέρωση στο Real FM από το Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη. Οι δύο άνδρες θα βρίσκονται καθημερινά στον αέρα από τις 7.00 ως τις 10.00 το πρωί. Την ανακοίνωση για το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.
---
Πρόταση στην Χούκλη από την ΕΡΤ

Η Μαρία Χούκλη είναι ο επόμενος στόχος της ΕΡΤ. Η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης έχει προσεγγίσει τη δημοσιογράφο προτείνοντας της να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Η συζήτηση είναι σε εξέλιξη.
---
Η απόφαση για τις εφημερίδες
με δικαίωμα κρατικής δημοσίευσης

Δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για τις εφημερίδες της περιφέρειας, ημερήσιες και εβδομαδιαίες, που έχουν το δικαίωμα καταχώρησης κρατικών δημοσιεύσεων. Συνολικά 131 ημερήσιες εφημερίδες σε όλη την Ελλάδα και την Αττική παίρνουν το πράσινο φως της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να δημοσιεύουν καταχωρήσεις του Δημοσίου. Οι εβδομαδιαίες εφημερίδες στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα ανέρχονται συνολικά σε 110.
---
Μαύρο στην indymedia
ρίχνει η γερμανική κυβέρνηση

Την απαγόρευση λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας «linksunten.indymedia.org» ανακοίνωσε πριν από λίγο το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές ασφαλείας, η ιστοσελίδα θεωρείται το βασικό μέσο της ακροαριστεράς στη χώρα, ενώ ως αιτιολογία για την απόφαση αναφέρθηκε ότι η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης παραβίαζε τον ποινικό κώδικα και στρεφόταν κατά της συνταγματικής τάξης.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel», η ενέργεια του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αμβούργο τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G20.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου