Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΕΔΟΕΑΠ - ΟΧΙ σε συνταξιούχους νεοεισερχομένων Ενώσεων...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Δεν μπαίνουν οι συνταξιούχοι των
νεοεισερχομένων Ενώσεων στον ΕΔΟΕΑΠ"


Στη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας, με θέμα τη λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΗΤ, Θέμης Μπερεδήμας, ρώτησε τον υφυπουργό Πετρόπουλο για το τι μέλλει γενέσθαι με τους συνταξιούχους της Ενώσεώς του. Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι "οι συνταξιούχοι των νεοεισερχομένων Ενώσεων δεν θα μπουν στον ΕΔΟΕΑΠ. Και ο λόγος είναι ότι αποτελούν υψηλού κόστους ασφαλισμένους και είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν έξω το ΝΠΙΔ"...

Ύστερα απ' όλα αυτά περιμένουμε τις εξελίξεις και από την πλευρά της ΕΣΠΗΤ - που έχει διακηρύξει ότι θα καταφύγει σε δικαστικές διαδικασίες, θεωρώντας ότι υφίσταται θέμα άνισης μεταχείρισης και αδικαιολόγητης διάκρισης μεταξύ των συνταξιούχων των Ενώσεων.
---
*

1 σχόλιο:

  1. Οι συνταξιούχοι των νεοεισερχόμενων Ενώσεων, αλλά και οι Τεχνικοί οι οποίοι εργάζονται σε επιχειρήσεις φασόν δεν μπαίνουν στον ΕΔΟΕΑΠ Γιατί το θέμα ήταν πως να βάλουν κάποιους νέους να τους παίρνουν τις εισφορές για να μπορεί το ΝΠΙΔ να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους παλιούς. Η συναδελφική αλληλεγγύη σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή