Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Kontra Channel, όπως λέμε ΣΚΑΪ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το KONTRA ακόμα πιο… ΣΥΡΙΖΑ
με γραμμή απευθείας από το Μαξίμου


Σε αμιγώς ΣΥΡΙΖΑϊκό τηλεοπτικό μαγαζί εξελίσσεται το KontraChannel.

Μετά την έντονη φημολογία για πώληση μεγάλου πακέτου μετοχών σε επιχειρηματία ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση και μέσω Κύπρου το ενίσχυσε οικονομικά, υπήρξε κεντρική συμφωνία με το Μέγαρο Μαξίμου ώστε το κανάλι να γίνει ακόμα πιο πολύ ΣΥΡΙΖΑ με την πρόσληψη δημοσιογράφων που θα είναι κομματικοί συντάκτες του κυβερνώντος κόμματος και θα παίρνουν απευθείας γραμμή από την Κουμουνδούρου και το Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr, με δεδομένα τα προβλήματα Κουρή, τα ανοίγματα εκατομμυρίων ευρώ που έχει το κανάλι σε συνδυασμό με τις οφειλές σε εργαζόμενους και προμηθευτές η ιδιοκτησία έκρινε ότι πρέπει όχι απλά να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυριολεκτικά οι ειδήσεις να βγαίνουν από το γραφείο Τύπου του κόμματος! Οι αλλαγές αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σε μερικές εβδομάδες από σήμερα και αρχικά θα αφορούν το δελτίο ειδήσεων και εν συνεχεία τη διεύθυνση, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση των εκπομπών. Πάντως, όπως μαθαίνουμε οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι του σταθμού θα χωρίσουν φιλικά με τον τηλεοπτικό σταθμό, επειδή δεν θέλουν να χρεωθούν τόσο σκληρή κομματική γραμμή.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Μόνο τα θαλασσοδάνεια του Μπόμπολα και του Ψυχάρη θα πληρώνουμε; Και του Κουρή και οποιουδήποτε άλλου αναξιοπαθούντος ιδικτήτη ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή