Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΔΟΛ - επιστολή για τις κινήσεις του ειδικού διαχειριστή Αγγελίδη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τη Δευτέρα ο διορθωμένος
πίνακας των δεδουλευμένων του ΔΟΛ


Επιστολή της ΕΣΗΕΑ στους εργαζόμενους
για τις κινήσεις του ειδικού διαχειριστή

Επιστολή της Ένωσης Συντακτών και ειδικότερα από τη Νομική Υπηρεσία προς τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, έφθασε νωρίτερα σήμερα και ενημερώνει για τις κινήσεις του ειδικού διαχειριστή κ. Αγγελίδη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "την προσεχή Δευτέρα θα δημοσιευθεί ο διορθωμένος ο πίνακας των δεδουλευμένων".

Διαβάστε στην συνέχεια ολόκληρο το email που πήραν οι εργαζόμενοι από τη νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ:
«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σας ενημερώνει ότι, ο ειδικός διαχειριστής του ΔΟΛ κ. Αγγελίδης θα δημοσιεύσει τον διορθωμένο πίνακα των δεδουλευμένων της ειδικής διαχείρισης, των οφειλών της περιόδου πριν από την ειδική διαχείριση και των αποζημιώσεων. Ο πίνακας αναμένεται να δημοσιευθεί τη Δευτέρα 18/2/2019 στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων και αν δεν υπάρξουν ανακοπές εντός προθεσμίας 10 ημερών -η προθεσμία για την κατάθεση ανακοπών ξεκινάει από Τρίτη 19/2/2019- ο ειδικός διαχειριστής υποχρεούται να προχωρήσει σε καταβολή. Πιθανολογούμε ότι για τα δεδουλευμένα του διαστήματος της ειδικής διαχείρισης δεν θα υπάρξουν ανακοπές οπότε ο διαχειριστής υποχρεούται να τα καταβάλλει. Για τις αποζημιώσεις πιθανολογούμε ότι θα υπάρξουν ανακοπές, οπότε θα πρέπει να αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει επ’ αυτών.

Εκ της Νομικής Υπηρεσίας»

---
*

3 σχόλια:

  1. Α έτσι; Δεν διαχωρίζει ο διαχειριστής αποζημιώσεις από δεδουλευμένα και το κάνει η ίδια η ΕΣΗΕΑ; Ξεχνάτε πως έχουν προηγηθεί απόφάσεις της δικαιοσύνης που δικαιώνουν τους εργαζόμενους (όσους προσέφυγαν εγκαίρως και τα διεκδίκησαν) για δεδουλευμένα ΚΑΙ αποζημιώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σάπια νομική υπηρεσία το συντάξε αυτό το άρθρο?? Ε ρε γλέντια με τους χασοδικες εκεί μέσα πήραν στο κεφάλι τους τόσο κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΧΟΝΕΥΤΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή