Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

... ΝΕΡΙΤ και Μουντομπάσκετ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Άφησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα
του Μουντομπάσκετ
και πήραν τα… ραδιοφωνικά!

Χωρίς προσδιορισμό η ζημία που υπέστη η ΕΡΤ ΑΕ - και κατά συνέπεια το Δημόσιο - από την απώλεια των αγώνων του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας που ξεκίνησαν χθες Σάββατο και θα ολοκληρωθούν στις 14 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας.

Η ΕΡΤ, μέσω του Τζόνι Καλημέρη, είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα τόσο του Μουντομπάσκετ όσο και το Γιουρομπάσκετ ως το 2015, όμως το ΔΣ της εταιρείας, υπό τον Γκίκα Μάναλη, δεν επικύρωσε τη συμφωνία.

Το αποτέλεσμα είναι πως τους αγώνες μεταδίδουν πλέον ο ΑΝΤ1 και ο ΟΤΕ TV. Η ΝΕΡΙΤ, αν και είναι διάδοχος φορέας της ΕΡΤ, έσπευσε να εξασφαλίσει τα ραδιοφωνικά δικαιώματα του Μουντομπάσκετ, αν και δεν διαθέτει αθλητικό ραδιόφωνο καθώς κατήργησε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα που κατείχε, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας θα περιγράψει για τον ΑΝΤ1 ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει άλλα εννέα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Τέσσερις αγώνες της φάσης των «16», δύο προημιτελικούς, έναν ημιτελικό, τον μικρό τελικό (χάλκινο μετάλλιο), καθώς και τον μεγάλο τελικό. Στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε high definition όλους τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, κ.ά.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου