Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

... για τον Sentra FM μια ...ατάκα !..

*
Aνασυγκρότηση
***
*

Ο Sentra FM,
ο Μπόμπολας, ο Μάρης
και μια αινιγματική ατάκα


Μια ατάκα που ακούστηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο «Παλτά και παικταράδες», στην εκπομπή του Sentra fm, το πρωί της Πέμπτης, μπορεί κάτι να σηματοδοτεί. Παρουσιαστές ο Βαγγέλης Μίχος και ο Άρης Λαούδης. Ψαγμένη, μαζί και ανάλαφρη εκπομπή. Με συζητήσεις, απόψεις, πληροφορίες και καλή γνώση των θεμάτων. Είναι από τις πλέον δημοφιλείς του σταθμού και λόγω περιεχομένου και λόγω ώρας (σε υψηλότατης ακροαματικότητας ραδιοφωνική ζώνη). Μια εκπομπή που δέχεται πολλά e-mail και sms. Οι δυο δημοσιογράφοι διαβάζουν τα περισσότερα, αν όχι όλα. Ένα από αυτά χθες, σταλμένο από ακροατή που ζητάει να τους γνωρίσει από κοντά και ενδιαφέρεται να μάθει τον τρόπο. Του απαντούν ότι ο καλύτερος τόπος (και τρόπος) είναι να επικοινωνήσει μαζί τους, «εδώ στον σταθμό». Και εκεί πέφτει ο γρίφος ανάμεσα σε γέλια. «Όσο προλαβαίνεις, όμως», λένε. Αυτό, χωρίς εξήγηση.

Τι να υποθέσει κανείς; Να διακοπεί η εκπομπή από τη σημερινή διεύθυνση του σταθμού είναι δύσκολο, έως αδύνατο. Το είπαμε: δημοφιλέστατη, όπως και οι συντελεστές της. Να έχει σχέση με τις φημολογούμενες συζητήσεις τού Δημήτρη Μάρη με την πλευρά Μπόμπολα για την αγορά του σταθμού; Ίσως, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Δεν αποκλείεται βέβαια και να είναι μια απλή ενδοδημοσιογραφική πλάκα. Αλλά δεν έμοιαζε με τέτοια.

Ποιος ο Μάρης

Κατά τα άλλα, το τι εστί Μάρης είναι πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική και στην αθλητική παροικία. Να το γράψουμε για τους μη γνωρίζοντες. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα των διαδικτυακών μίντια. Στην αλυσίδα των σάιτ του τα άκρως επιτυχημένα αθλητικά sport24 και contra. Αλλά πέραν αυτών, υπάρχουν (μεταξύ άλλων) το redplanet.gr και τα prasinanea.gr, καθώς και το μη αθλητικό, αλλά επίσης επιτυχημένο, news274.gr.

Τα περί Μάρη και Sentra, διαδέχτηκαν τις πληροφορίες (και καθόλου φημολογίες) ότι ο Μπόμπολας «μιλάει» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά του σταθμού και τη μετατροπή του σε «Θρύλος FM». Κάποια στιγμή το θέμα πάγωσε, αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα το πώς και το γιατί.

Αν βγαίνει κάτι από το περίεργο χθεσινό «όσο προλαβαίνεις» θα το δούμε, ίσως και σύντομα. Κάποιες φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται τα πιο σοβαρά. Χωρίς, βέβαια, να είναι σίγουρο ότι κρύβεται απαραιτήτως κάτι σοβαρό πίσω από την ατάκα των συναδέλφων. Ένα είναι βέβαιο: ότι εδώ και δυο χρόνια ο Sentra λειτουργεί μέσα σε ομίχλη για το μέλλον του, αλλά η δουλειά εξακολουθεί να γίνεται κανονικά, με σοβαρότητα και ολοφάνερο κέφι από όλους τους συντελεστές. Σαν να μην ακούνε τίποτα γύρω τους. Θέλει μεράκι, ψυχή και βαθύ επαγγελματισμό αυτό.

Και κάτι νεότερο

Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή, ο Ανδρέας Δημάτος απαντώντας από την εκπομπή του σε ερώτημα ακροατή αν αληθεύουν τα περί αλλαγής ιδιοκτησίας τού σταθμού και αν θα συνεχίσει με τους ίδιους συντελεστές, είπε ότι και τον Ιούλιο-Αύγουστο πολλά λέγονταν για την απόκτησή του από συγκεκριμένο πρόσωπο (προφανώς εννοούσε τον Μαρινάκη), αλλά δεν επαληθεύτηκαν.

Ο Δημάτος (διευθυντής της Goal News, με το δημοσιογραφικό προσωπικό τής οποίας λειτουργεί ο Sentra fm), παραδέχτηκε ότι κάτι συζητείται και ότι αν θα είναι οι ίδιοι συντελεστές στο σταθμό ή άλλοι εξαρτάται πάντα από το τι αποφασίζει σε κάθε επιχείρηση ο όποιος ιδιοκτήτης.

Παλαιότερα ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, διευθυντής του Sentra fm, απαντώντας στα πιεστικά ερωτήματα ακροατών (την εποχή που γινόταν λόγος για διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) δεν είχε αρνηθεί ότι υπήρχε κάποια κινητικότητα χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα (διαβάστε τι γράφαμε τότε). Τουλάχιστον τα παιδιά του «Πήγασου» δεν διακρίνονται ούτε από κρυψίνοια ούτε από εσωστρέφεια. Ό,τι μπορούν να πουν – στο μέτρο του επιτρεπτού – το λένε στους ακροατές που έχουν λόγο να ενδιαφέρονται για κάτι που απασχολεί την καθημερινότητά τους.
---
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου