Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

... Αλαφούζος - Μελισσανίδης συνέταιροι στον ΣΚΑΪ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με 10 εκ. ευρώ
ο Μελισσανίδης
μπήκε στον "ΣΚΑΪ"

Περί τα 10.000.000 ευρώ λέγεται ότι έβαλε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης στον ΣΚΑΪ.

 Προς το παρόν μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο ο μικρομέτοχος της ΟΠΑΠ ΑΕ μετά από συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο εισέρχεται στο μετοχικό σχήμα του καναλιού και οι δύο επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να αυξήσουν την επιρροή τους σε όλα τα επίπεδα. Πρωτίστως όμως η νέα συμμαχία του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, δίνει μια σημαντική ανάσα στα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι με τις τράπεζες, αφού όπως ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες τα οικονομικά δεδομένα, έφθασε ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Από την άλλη πλευρά είναι σαφές ότι ο μικρομέτοχος της ΟΠΑΠ ΑΕ και εμπλεκόμενος με τα διοικητικά της ΑΕΚ, που εσχάτως επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά των media - ως γνωστόν είχαν προηγηθεί επαφές του με τον εκδότη της «Δημοκρατίας» Γιάννη Φιλιππάκη - ευελπιστεί να αποκτήσει λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.

---
---
Γιάννης Αλαφούζος: Δεν υπάρχει,
ούτε θα υπάρξει συμφωνία με Μελισσανίδη

“Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον συμφωνία εισόδου του κ. Μελισσανίδη στο ΣΚΑΪ”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, σε ερώτηση του “Παρόν” για τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που τον θέλουν να έρχεται σε συνεργασία με τον ισχυρό παράγοντα της ΑΕΚ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου