Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Προετοιμάζονται δύο νέες εφημερίδες

Δύο νέες εφημερίδες για την αγορά του Σαββάτου προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την έκδοση ενός οικονομικού-πολιτικού φύλλου που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο. Η εφημερίδα θα είναι στα περίπτερα ως το Νοέμβριο. Διευθυντής είναι ο Νίκος Χατζηνικολάκου και όχι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως εκ παραδρομής γράφουμε στην έντυπη έκδοση. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα είναι διευθυντής έκδοσης του νέου φύλλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κουρτάκης, όπως είχαμε γράψει ήδη μέσα στο Καλοκαίρι φιλοδοξεί να βγάλει ένα οικονομικό πολιτικό φύλλο, επίσης το Σάββατο. Η εφημερίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο με τίτλο που θα παραπέμπει στον «Επενδυτή» τον άλλοτε κυρίαρχο της αγοράς που δεν κατάφερε όμως να επιβιώσει.
---
Κόντρα για τη ΝΕΡΙΤ


Στα μαχαίρια βρίσκονται η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σοφία Βούλτεψη και ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης. Οι διαφορετικές αντιλήψεις και προτεραιότητες, η έλλειψη χημείας, αλλά κυρίως εξαιτίας της αρνητικής διάθεσης του προέδρου του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να ικανοποιήσει τα κατά καιρούς αιτήματα διαφόρων κυβερνητικών παραγόντων που φθάνουν στην Αγία Παρασκευή… έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δυσαρέσκειας, καθιστώντας οριακή τη σχέση των δυο!
---

Δεν πηγαίνει στη ΝΕΡΙΤ ο Σωτηρακόπουλος


Δεν θα προχωρήσει η συνεργασία του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με τη ΝΕΡΙΤ για το Champions League!. Η ΝΕΡΙΤ έσπευσε την περασμένη Παρασκευή να ανακοινώσει μια συνεργασία, η οποία δεν είχε επικυρωθεί και απο τις δύο πλευρές!
---
Συμμαχίες για το ΔΟΛ και DPG

Στο δίκτυο Ad Network της Warply εντάχθηκαν ο ΔΟΛ και η DPG Digital Media. Είναι το «μεγαλύτερο premium δίκτυο διαφήμισης στην Ελλάδα για κινητές συσκευές», στο οποίο μετέχουν μεταξύ άλλων, οι εταιρείες 24Media, ANT1, Αθηνόραμα, Αττικές Εκδόσεις, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ο όμιλος ΣΚΑΪ, κ.α..
---
Στο πλευρό της Κούνεβα στην Ευρωβουλή


Την παραίτηση της από την “Καθημερινή” υπέβαλε η επί 2ο χρόνια συντάκτρια του εργατικού ρεπορτάζ Χριστίνα Κοψίνη. Η δημοσιογράφος,όπως αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook θα εργαστεί ως δίπλα στο πλευρό της Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Eυρωβουλή.
---
Συμφωνία 3ετών Disney-Καθημερινής

Διάρκεια 3 χρόνων έχει η πρόσφατη συμφωνία της Καθημερινής με τη Walt Disney για την έκδοση των περιοδικών της αμερικάνικης εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η σύμβαση λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου