Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

... Ανδρουλιδάκης - η επιστροφή των ζόμπι ...

*
Hot Doc
***
*

Ο βρωμερός κόσμος
της καθεστωτικής «δημοσιογραφίας»

Και ξαφνικά, να σου σε τηλεοπτική διαφήμιση, ο ...Μιχάλης Ανδρουλιδάκης!!! Τι διαφημίζει; Μια νέα εφημερίδα ονόματι «ΕΞΕΛΙΞΗ».

Την ώρα, που χιλιάδες πολίτες προσάγονται καθημερινώς στην Ευελπίδων για χρέη στο Δημόσιο, με στόχο να πληρωθούν οι οικονομικοί δολοφόνοι της τρόικα, ο τύπος που φαλίρισε ένα κάρο ΜΜΕ, υπεξαίρεσε ένα κάρο λεφτά και φέσωσε το Δημόσιο με κάτι ...εκατομμυριάκια ευρώ, εμφανίζεται άνετος να ξερνάει στα μούτρα μας τη νέα μηντιακή του πραμάτεια. Έγκυρες φήμες αναφέρουν ότι, εκτός από την εφημερίδα ο Ανδρουλιδάκης συζητάει και για την απόκτηση ραδιοφωνικής συχνότητας, σε συνεργασία με τον έτερο (και άφαντο) Καππαδόκη της καθεστωτικής δημοσιογραφικής σαβούρας, πρώην εκδότη του "Ελ. Τύπου" και του "Επενδυτή", Δημήτρη Μπενέκο.

Είναι προφανές, ότι η (3η στη σειρά) καταρρέουσα κατοχική κυβέρνηση δεν έχει πλέον κάποιο ουσιαστικό επικοινωνιακό στήριγμα, καθόσον τα -εξ Εσπερίας και Γερμανίας- μεγάλα αφεντικά, την έχουν ξεγράψει. Πέραν της «χυλόπιτας» Μέρκελ σε Σαμαρά στο Βερολίνο, είναι χαρακτηριστικό το πως κρέμασαν τα ΜΜΕ το χαζο-Άδωνι στα μανταλάκια, μετά τις βλακείες που είπε για τις κινδυνεύουσες (πλην όμως ανύπαρκτες) καταθέσεις των Ελλήνων.

Έτσι λοιπόν, οι δοσίλογοι επιστρατεύουν (με το αζημίωτο) άπαντα τον πολιτικό (Άδωνις, Σοφάρα, Τζαμτζής, Ντινόπουλος, Γιακουμάτος, Μαρκόπουλος κλπ) και μηντιακό/εκδοτικό (Ανδρουλιδάκης, Μπογδάνος, Τάκης Χατζής, Κοραή, Μακρή κλπ) υπόκοσμο.

Και το δεδομένο αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας, ότι η -3η τη τάξει- δοσιλογική/κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ δουλικότητας και βλακείας. Διότι μόνο βλάκες εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε Ανδρουλιδάκηδες και Μπογδάνους...

Επ’ ευκαιρία της επανεμφάνισης του εν λόγω μεγαλοαπατεώνα, αναδημοσιεύουμε μια άκρως αποκαλυπτική - για το ποιόν του καθεστωτικού αυτού απατεώνα - και προφητική ανάρτηση:

Συνεχίστε την ανάγνωση όλου του άρθρου ΕΔΩ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου