Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

... δημοσιογράφοι συνεταιριστές τηλεοπτικών προγραμμάτων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τηλεοπτική παρέμβαση έκπληξη
από νέο συνεταιρισμό δημοσιογράφων

Ο πρώτος στην Ελλάδα συνεταιρισμός δημοσιογράφων για παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Κεντρικό σημείο αναφοράς θα είναι η παραγωγή τηλεοπτικού ενημερωτικού προγράμματος με αιχμή «ζωντανή» καθημερινή βραδινή εκπομπή που θα μεταδίδεται από τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, καθώς και από δέκα περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Στην «Πολίτη» συμμετέχουν ήδη 20 γνωστοί δημοσιογράφοι .

Η ομάδα θα παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα οικονομικές έρευνες για την Ελλάδα έγκυρων διεθνών οίκων, καθώς επίσης και σε μηνιαία βάση, τις πανελλαδικές έρευνες μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων. Στον συνεταιρισμό εντάχθηκε την Παρασκευή και η συντακτική ομάδα του υπό έκδοση περιοδικού «Fantomas».

Η πρώτη επιτροπή διοίκησης θα αναδειχθεί μετά από συνέλευση την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου. Αν και για τις κινήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας επιλέχτηκε η πολιτική των «χαμηλών τόνων» και όχι των βαρύγδουπων ανακοινώσεων, εντούτοις οι πρώτες διαφωνίες έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή στον συνεταιρισμό και ξένων ανταποκριτών. Η οριστική απόφαση στο συγκεκριμένο θα παρθεί στη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου