Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

... η ΔΑΕΚΔ για την αποχώρηση της Νέλλης Σπηλιοπούλου ...

*
ΔΑΕΚΔ
***
*

Η ανεξάρτητη (;) Νέλλη


Με επιστολή της και στο Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ η συνάδελφος, Νέλλη Σπηλιοπούλου, δηλώνει ότι πλέον αποχωρεί από την ΔΑΕΚΔ, όπου μόλις τρεις μήνες νωρίτερα είχε εκλεγεί αντιπρόσωπος στο -καθοριστικό για την τύχη του ασφαλιστικού μας- συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, που γίνεται 2-5 Οκτωβρίου. Άλλωστε, καμιά αντίρρηση δεν είχε εκφράσει ούτε για το πλαίσιο δράσης, ούτε για τις συμμαχίες της παράταξης μέχρι την εκλογή της… Συμπορευτήκαμε με τη Νέλλη σε πολλά και δεν χρειάζονται πολλές συζητήσεις για τις προσωπικές επιλογές καθενός. Ο χρόνος δικαιώνει ή όχι μια πράξη και αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της.

Θυμίζουμε ότι η ΔΑΕΚΔ, γι’ αυτό το πολύ κρίσιμο συνέδριο, έχει δημοσιεύσει τις θέσεις της πριν από τις εκλογές και έχει δεσμευτεί για συγκεκριμένη, μέχρις εσχάτων, δράση απέναντι στους συντεχνίτες της ΕΣΗΕΑ. Αυτή η παράταξη δεσμεύτηκε να στηρίξει συγκεκριμένα σχήματα και πρόσωπα που στηρίζουν τις θέσεις μας και ακολουθεί για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ επίσης συγκεκριμένες αξίες και αρχές.
Με καλή πίστη, υποθέτουμε ότι η Νέλλη Σπηλιοπούλου στο συνέδριο θα ψηφίσει την κοινή κατεύθυνση την οποία ενέκριναν τα μέλη που ψήφισαν τη ΔΑΕΚΔ, τρεις μήνες νωρίτερα. Αν έχει αλλάξει γνώμη από τότε, πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει τη συνδικαλιστική ηθική και θα παραδώσει τη θέση της στη Στέλλα Δαπέργολα. Απλά είναι τα πράγματα…

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου