Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 11/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και ο Αντώνης Καρακούσης στον ΣΚΑΪ...

Οι διευθυντές φεύγουν, ο ένας μετά τον άλλον, από τον ΔΟΛ. Μετά τον διευθυντή του ΒΗΜΑ fm Νότη Παπαδόπουλο – όπως σας ενημερώσαμε χθες – στον όμιλο Αλαφούζου (ΣΚΑΙ – Καθημερινή) πάει και ο Αντώνης Καρακούσης.

Από τον ΔΟΛ και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Ψυχάρη ασκούνται πιέσεις, ώστε ο Αντώνης Καρακούσης να μην αφήσει τη διεύθυνση του ΒΗΜΑτος
---
Οριστικά εκτός αδειών το Mega

Το Mega διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα, αντιθέτως οι δύο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν στην τελική... φάση μια και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στις 3 μ.μ. θα ξέρουμε αν όντως οι διεκδικητές θα είναι εννιά (ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Star, Epsilon, Alpha, Καλογρίτσας, Μαρινάκης, Σαββίδης, Κύπριοι) και ίσως μάθουμε και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία.
---
Σε απολογία 380 άτομα στην Κατερίνη
για υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Άρχισαν από σήμερα,να επιδίδονται από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης σε 380 άτομα οι σχετικές κλήσεις για την απολογία τους. Τα άτομα αυτά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν βρεθεί να παίζουν στοίχημα κατά τη διάρκεια της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι παίκτες έπαιζαν ταυτόχρονα με τον ίδιο κωδικό που τους έδινε η εταιρεία τόσο με τη μητρική (Goalbet), όσο με την υποάδεια (10starbet) και με την παράνομη (Go50.net).
---
Τυπογραφικό λάθος αξίας 23.000 €
στο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»

Τσεκάρετε το βιβλίο σας, ένα από αυτά θα δημοπρατηθεί!
Είστε από τους φανατικούς του Χάρι Πότερ και έχετε στα χέρια σας ένα από τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», που κυκλοφόρησε το 1997 στα αγγλικά, τότε ψάξτε την βιβλιοθήκη σας και ρίξτε του μία καλύτερη ματιά.

Κάθε ένα από τα πρώτα 500 αντίγραφα του βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει ένα μικρό λάθος στη σελίδα 53, στην οποία περιγράφεται μία λίστα με υλικά που θα πρέπει κάθε μαθητευόμενος μάγος να έχει μαζί του πηγαίνοντας στη σχολή μαγείας του Χόγκουαρτς.

Η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα καζάνι, ένα τηλεσκόπιο και μία σειρά από βαρίδια ζυγίσματος από ορείχαλκο. Οι προσεκτικοί αναγνώστες του βιβλίου έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει μία επανάληψη στη λίστα της φράσης «ένα ραβδί».

Έτσι, χάρη σ΄ αυτό το λάθος ένα από τα σπάνια βιβλία αυτής της πρώτης έκδοσης θα δημοπρατηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο Λονδίνο.
---
Δεν μετακινούμαι στον ΣΚΑΪ

Email από τη διεύθυνση του ΒΗΜΑ FM

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι δεν ισχύει πως μετακινούμαι στον ΣΚΑΪ , ούτε ότι μου ασκούνται πιέσεις να μείνω στον ΒΗΜΑ FM. Ευχαριστώ.

Γιώργος Κακούσης / Δντης Ειδήσεων ΒΗΜΑ FM"

---
Η αθώωση δεν έγινε ούτε ένα μονόστηλο

Τελικά ο «εγκληματίας πολέμου» Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ο οποίος σύρθηκε στα διεθνή δικαστήρια «για να πληρώσει για τη γενοκτονία στη Βοσνία», κρίθηκε αθώος από το Δικαστήριο της Χάγης, αν και ο ίδιος δεν πρόλαβε να χαρεί την απονομή δικαιοσύνης, καθώς πέθανε στο κελί της φυλακής όπου κρατούνταν πριν από 10 χρόνια. Μια είδηση που πέρασε όμως στα «ψιλά» και δεν έπαιξε στο διεθνές δελτίο ειδήσεων.

---
Η Αριάννα Χάφινγκτον
εγκαταλείπει την Huffington Post

Νέα σελίδα στην καριέρα της ετοιμάζεται να γράψει η Αριάννα Χάφινγκτον, η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από την αρχισυνταξία της Huffington Post για να επικεντρωθεί σε νέα επιχείρηση που ιδρύει.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου