Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

... καταγγελία συμβούλων της ΕΤΗΠΤΑ προς το ΔΣ ...

*
Ανακοίνωση - Καταγγελία



Προς: το ΔΣ της ΕΤΗΠΤΑ

Κοινοποίηση:
Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΤΗΠΤΑ, 
Μέλη της ΕΤΗΠΤΑ και
ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Συνάδελφοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε στις 6/8/2016 ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο site της ΕΤΗΠΤΑ και η οποία αναφερόταν στην ανανέωση της θητείας της προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με τον (αδόκιμο) τίτλο "Η ΕΤΗΠΤΑ στηρίζει την ανανέωση της θητείας της Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ" και την υπογραφή "Το Διοικητικό Συμβούλιο".


Επειδή, ποτέ και κανείς δεν μας ενημέρωσε για σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα τη λήψη απόφασης και συνακόλουθα έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Επειδή, απ' ό,τι έχει περιέλθει σε γνώση μας ποτέ και κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει πραγματοποιηθεί με το ίδιο θέμα.

Επειδή, ως συνέπεια της μη πραγματοποίησης ποτέ τέτοιου Διοικητικού Συμβουλίου πρακτικά δεν υφίστανται.

Καταγγέλλουμε,

Τους εμπνευστές και συγγραφείς αυτής της γλοιώδους και κάθετα αντίθετης με τις Αρχές και την Αξιοπρέπεια της Επαγγελματικής μας Οργάνωσης, ανακοίνωσης.

Καταγγέλλουμε,

Όλους όσοι μετείχαν στην παραπλάνηση και υφαρπαγή - εν πολλοίς - της ψήφου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΗΠΤΑ και κατ' επέκταση των μελών της Επαγγελματικής μας Οργάνωσης.

Καταγγέλλουμε,

Τον ευτελισμό - μέσω τέτοιων απαράδεκτων πονημάτων - του θεσμού του/της Προέδρου του Ασφαλιστικού μας Οργανισμού, που και δεν του/της αρμόζουν και φυσικά καμία ανάγκη δεν έχει τέτοιων αυτόκλητων και "αυθόρμητων" υμνητών.

Ύστερα απ' όλα αυτά, διαπιστώνουμε με λύπη μας, για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, ότι κάποιος ή κάποιοι εντός της Επαγγελματικής Οργάνωσης αναλώνονται συνεχώς σ' ένα ρόλο μετα-βυζαντινού σφουγγοκωλάριου της παράλληλης "εξουσίας" που δραστηριοποιείται - δυστυχώς - τα τελευταία πολλά χρόνια στη συνδικαλιστική ζωή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης...

Η παράλληλη αυτή "εξουσία", στη διάρκειά της, έχει καταφέρει να εκμαυλίσει συνειδήσεις και να επιβάλλει στους "εξουσιαζόμενούς" της την Ιδιοτέλεια ως υπέρτατο συνδικαλιστικό "αγαθό"...

Για όλα αυτά, ζητάμε:

Από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΤΗΠΤΑ:

Να ελεγχθεί το πως και από ποιον έγινε η ανάρτηση - "ανακοίνωση" στο site της ΕΤΗΠΤΑ και να ενεργοποιηθούν όλες οι σχετικές Διατάξεις που ορίζει το Καταστατικό, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τρωθείσα τιμή και αξιοπρέπεια των μελών της Ένωσης Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθήνας (ΕΤΗΠΤΑ).

Συναδελφικά

Μέλη του ΔΣ της ΕΤΗΠΤΑ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου