Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

... η ΕΤΙΤΑ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Δήμο Μπουλούκο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Καταγγελία του Δ.Σ. της ΕΤΙΤΑ

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας καταδικάζει την συμπεριφορά του... «συνάδελφου» δημοσιογράφου του ΜΕGΑ, Δήμου Μπουλούκου ο οποίος τραβούσε εικόνα από την Ολυμπιάδα του Ρίο μέσω κινητού τηλεφώνου που έπαιξε μάλιστα στον αέρα αρκετών τηλεοπτικών σταθμών. Η αντισυναδελφική αυτή στάση, μας δείχνει πόσο πολύ... σέβεται ο εν λόγω κύριος τους συναδέλφους τεχνικούς που τόσα χρόνια έχει δουλέψει μαζί τους. Τουλάχιστον αφού είχε την επιθυμία να παριστάνει και τον οπερατέρ, θα έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα σε επαγγελματίες να είχε μάθει κάποιους βασικούς κανόνες της τηλεόρασης. Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό υλικό ήταν απολύτως κακοτραβηγμένο και απαράδεκτο. Και παρόλο που η ποιότητα της εικόνας ήταν και αυτή άθλια, οι τηλεοπτικοί σταθμοί την μετέδωσαν μόνο και μόνο επειδή έφτασε στα χέρια τους χωρίς κόστος.

Είναι ντροπή λίγες μέρες μόνο πριν την δημοπράτηση των νέων αδειών, οι τηλεοπτικοί σταθμοί να προσβάλλουν με αυτή την ποιότητα της εικόνας τους τηλεθεατές και να δείχνουν σε όλους πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν την δουλειά τους τζάμπα με κακοτραβηγμένα πλάνα από κινητό, από άσχετους με το αντικείμενο ανθρώπους.

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε επιτέλους την Ε.Σ.Η.Ε.Α. να πάρει θέση για το θέμα και να πάψει να βάζει ανάλογες καταγγελίες που έχουμε κάνει στο παρελθόν στο αρχείο, καθώς και την Κυβέρνηση να νομοθετήσει επαρκώς έτσι ώστε αυτά τα φαινόμενα να εξαλειφθούν. Τι νόημα έχουν άλλωστε οι high definition άδειες αν μπορούν να προβάλλονται ελεύθερα αυτά τα οπτικά εκτρώματα;
Υ.Γ. Και μια που αναφερόμαστε για τις τηλεοπτικές άδειες, το κανάλι των 35 εκατομμυρίων ευρώ που ωρύεται επαινούμενο στον Ελληνικό λαό πως δεν έχει πάρει ευρώ από δάνεια, θα ενημερώσει τον κόσμο πως οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζόμενούς του όπως ακριβώς πράττουν και οι μέτοχοι του ΜΕGΑ; Θα ενημερώσει πως αρνείται να καταβάλει το επίδομα αδείας, μισθούς, υπερωρίες, αργίες και άλλα; Θα ενημερώσει πως εμποδίζει παράνομα την συνδικαλιστική δράση των εργαζόμενών του; Αφήστε όμως καλύτερα κύριοι του Έψιλον.

Εμείς, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, έτσι θα ενημερώσουμε και τον κόσμο για το ποιοι πραγματικά είστε!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκεπετζάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αλιφέρης

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου