Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

... MEGA - η ασφαλιστική εταιρεία τιμωρεί τους εργαζόμενους ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Θύματά της οι εργαζόμενοι
Η ασφαλιστική εταιρεία, που συνεργάζεται με
το Mega, αθετεί συμβατικές της υποχρεώσεις


email αναγνώστη

Πέρα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους οι εργαζόμενοι του Mega, έχουν να αντιμετωπίσουν και την απαράδεκτη τακτική της ασφαλιστικής που συνεργάζεται με το Mega.

Στηριζόμενοι στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μπορέσουν να αντιδράσουν δικαστικά, πάτησαν κυριολεκτικά πάνω σε αυτή την αδυναμία και αρνήθηκαν οποιαδήποτε εξόφληση και πληρωμή ακόμα και αν αυτή είχε γίνει αρκετούς μήνες πριν την καταγγελία της σύμβασης.

Η επίσημη καταγγελία από την ασφαλιστική προς το Mega έγινε αρχές Ιουνίου, ενώ η συγκεκριμένη ασφαλιστική «πάγωσε» πληρωμές για ιατρικές πράξεις που είχαν γίνει ακόμα και από τον Φεβρουάριο.

Ήταν φυσικά η ίδια που το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο διατυμπάνιζε τις μοναδικές παροχές που έχει για τους ασφαλισμένους, τις καλύψεις που φτάνουν έως και 80 και 90% σε ιδιωτικά νοσοκομεία και αμοιβές ιατρών.


Ήταν η ίδια που έδωσε έγκριση για όλες τις ιατρικές πράξεις χωρίς στιγμή δισταγμού.

Και είναι φυσικά η ίδια που αυτή την στιγμή παραβιάζει κάθετα του νόμους του κράτους και αρνείται να εξοφλήσει παροχές που έχουν γίνει κατά την διάρκεια ενεργού ασφαλιστικού συμβολαίου με το έτσι θέλω.

Πέρα λοιπόν από το πολύ όμορφο site που έχει με γνωστούς ήρωες από τα κινούμενα σχέδια που παρουσιάζουν με πολύ όμορφο τρόπο τις παροχές και την ευκολία αποζημίωσης για τους ασφαλισμένους, υπάρχει και η αντιμετώπιση προς τους ασφαλισμένους.

Τους ασφαλισμένους που εδώ και αρκετούς μήνες έχουν μπει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση λόγω του Mega και τους οποίους η ασφαλιστική έχει επιβαρύνει με αρκετές χιλιάδες ευρώ σε ιατρικά έξοδα.

Τους ασφαλισμένους που καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απειλές από τα νοσοκομεία και τις τράπεζες για εξόφληση των ποσών που έχει αφήσει απλήρωτα η συγκεκριμένη ασφαλιστική σε αμοιβές ιατρών, νοσοκομείων, φυσιοθεραπείες, φάρμακα κτλ.

Αυτή λοιπόν είναι η αντιμετώπιση της πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας προς τους εργαζόμενους που έκαναν το λάθος να την εμπιστευτούν.

Το όνομα της εταιρείας είναι πολύ εύκολο να το βρει κάποιος καθώς είναι από τους μεγαλύτερους διεθνείς ασφαλιστικούς οργανισμούς με σημαντική παρουσία σε αρκετές χώρες 145 χρόνια εμπειρίας όπως το διατυμπανίζει και γραφεία πωλήσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις.


Το πιο αστείο από όλα είναι ότι η συγκεκριμένη ασφαλιστική διατυμπανίζει και το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης με προσφορά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας.


Η κοινωνική ευθύνη, δυστυχώς, δεν το έχουν καταλάβει ότι ξεκινάει από το ίδιο σου το σπίτι.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου