Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

... ΔΟΛ - Πήγασος και στελεχιακό δυναμικό σε κρίση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φήμες για «ανταρσία» στελεχών
σε ΔΟΛ - ΠΗΓΑΣΟ

Διαφωνούν με τους χειρισμούς των αφεντικών τους…

Φήμες για πιθανή «ανταρσία» στελεχών του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ εκπέμπεται αντίστοιχα από Μιχαλακοπούλου και Μεταμόρφωση… Ως αποτέλεσμα της κακής κατάστασης που επικρατεί στους δυο οργανισμούς… Αλλά και της περαιτέρω επιδείνωσης από τις εξελίξεις στο MEGA.

Στην ουσία η αβεβαιότητα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά… Το τέλος μιας σειράς προνομίων που απολάμβαναν, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης… Αλλά κυρίως η αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων στο χώρο των media που ανατρέπει ισορροπίες χρόνων, βάζοντας παραδοσιακές δυνάμεις στο περιθώριο – αν όχι στην αποστρατεία… Έχει προκαλέσει ανησυχία σε μια σειρά από στελέχη των δυο οργανισμών, πιστά και ταυτισμένα με τους ιδιοκτήτες τους, με θητεία πολλών χρόνων στο πλευρό τους… Προνομιούχα στελέχη που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες… Και κυρίως να κατανοήσουν τη στάση των αφεντικών τους!

Το τελευταίο είναι αυτό που έχει προκαλέσει και τις φήμες περί «ανταρσίας», δεδομένου ότι τα εν λόγω στελέχη δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι τους χειρισμούς των αφεντικών τους. Και ειδικά στην περίπτωση του ΠΗΓΑΣΟΥ, που κάνουν λόγο για «ενδοτικότητα» και «παράδοση»!

Επιπλέον ποτέ τους δεν «χώνεψαν» τους χειρισμούς των αφεντικών τους στην υπόθεση του MEGA… Δεν μπορούν να «συγχωρήσουν» ότι χάθηκε το κανάλι από καμώματα!

Τέλος, αν και δεν συνδέονται οι φωνές στα σόσιαλ μίντια που επέκριναν τη στάση Μπόμπολα στην Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια, με τα εν λόγω υψηλόβαθμα στελέχη… Αποτυπώνουν όμως ένα κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των δυο «μαγαζιών» και αποτελεί πηγή συζητήσεων στους κλειστούς κύκλους των στελεχών αυτών που πλήττονται από τις εξελίξεις.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου