Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Aνακατεύεται ο τηλεοπτικός "χυλός" (Star Channel - StarTV)

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κλείνει το STAR
ο Βαρδινογιάννης
και ανοίγει άλλο κανάλι

…με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει μία από τις τέσσερις άδειες

Οριστική θεωρείται η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να κλείσει το STAR και να προχωρήσει στη δημιουργία νέου καναλιού υπό νέα εταιρία… Με την προϋπόθεση φυσικά να αδειοδοτηθεί η κυπριακή εταιρία με την οποία συμμετέχει ο όμιλος στη δημοπρασία που είναι σε εξέλιξη.

Άλλωστε για αυτό και ως εκπρόσωπος της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)» και για λογαριασμό της επιχειρηματικής οικογένειας στο διαγωνισμό που θα διεκδικήσει την άδεια εμφανίστηκε ο στενός συνεργάτης και το στέλεχος του καναλιού Πάνος Κυριακόπουλος. Αντίθετα για την εταιρία του STAR την άδεια στη δημοπρασία διεκδικεί ο Κάρολος Αλκαλάι.

Στην ουσία η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποφασίσει στην περίπτωση πάντα που κερδίσει τη μία από τις τέσσερις άδειες να κλείσει το STAR προκειμένου να μειώσει επιπλέον το κόστος του καναλιού και να «χτίσει» ένα νέο με νέες συμβάσεις εργασίας και με λιγότερο προσωπικό.

Κατά τα άλλα δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές στη φυσιογνωμία και τη φιλοσοφία του νέου σταθμού υπό την κυπριακή εταιρία… Αφού οι όποιες παρεμβάσεις θα περιοριστούν στο logo του καναλιού που ενδεχομένως αντί για «STAR CHANNEL» να μετονομαστεί σε «STAR TV», στα γραφικά και στην αλλαγή του σήματος.

Είναι φανερό ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη μετά τις εξελίξεις και στο MEGA έχει αποφασίσει η παρουσία της στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην τηλεόραση στη νέα εποχή που ξεκινάει να είναι όπως πάντα συνετή, νοικοκυρεμένη και όσο το δυνατόν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τέλος να σημειωθεί – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ότι ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί στη δημοπρασία να παρουσιαστεί και να εκπροσωπήσει την υποψηφιότητα ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αιτία ήταν τα όσα του μετέφεραν οι συνεργάτες του που βρέθηκαν στη δεύτερη πρόβα… Θεωρώντας ότι η διαδικασία δεν τον εκφράζει χαρακτηρίζοντάς την εξευτελιστική.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου