Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

... ΔΟΛ - Καρακούσης και η αρχή του τέλους(;) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε κόκκινο συναγερμό στον ΔΟΛ


Η πιθανή αποχώρηση Καρακούση σηματοδοτεί την αρχή του τέλους…

Στο βαθμό που επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ο διευθυντής του «ΒΗΜΑτος» Αντώνης Καρακούσης αποχωρεί από τον ΔΟΛ και επιστρέφει στον όμιλο Αλαφούζου όπως αναφέρει το nonews… Τότε αναμένονται όχι απλώς ραγδαίες εξελίξεις, αλλά καταιγιστικές και μάλιστα εξαιρετικά σύντομα!

Η περίπτωση του Αντώνη Καρακούση δεν έχει τα χαρακτηριστικά της αποχώρησης του Γιώργου Παπαχρήστου
από «ΤΑ ΝΕΑ» που συνεργαζόταν με την εφημερίδα με απόδειξη παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι)… Ούτε βέβαια μπορεί να συγκριθεί με τις υπόλοιπες αποχωρήσεις που ομολογουμένως έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα λόγω της κατάστασης στον ΔΟΛ. Και προφανώς είναι ενδεικτικές της αντίστροφης μέτρησης για την πτώση μια ιστορικής εκδοτικής αυτοκρατορίας… Ωστόσο, το «σήμα» για κάτι τέτοιο θα το συμβολίσει σχεδόν αποκλειστικά και μόνο αν επιβεβαιωθεί η αποχώρηση του διευθυντή της ναυαρχίδας!

Ο ρόλος του Αντώνη Καρακούση στον οργανισμό όμως, δεν εξαντλείται στα διευθυντικά καθήκοντα… Αντίθετα είναι πολύπλευρος και πολυεπίπεδος… Κυρίως όμως είναι ο στενότερος συνεργάτης του Σταύρου Ψυχάρη και ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές του αφεντικού, σε δημοσιογραφικό, πολιτικό και τραπεζικό επίπεδο… Η αποχώρησή του – αν επαναλαμβάνουμε επιβεβαιωθεί, θα σηματοδοτήσει καταιγιστικές εξελίξεις, ενδεχομένως και εντός των επόμενων ημερών… Αφού θα σηματοδοτήσει το τέλος του οργανισμού όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα!

Κι αυτό διότι ο Αντώνης Καρακούσης θα φύγει από τον ΔΟΛ μόνο στην περίπτωση που ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στο «μαγαζί»!

Κατά συνέπεια η επιβεβαίωση της πληροφορίας για αποχώρηση Καρακούση σηματοδοτεί την αρχή του τέλους!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου