Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

... η ΕΤΙΤΑ για τις επιλογές του Star στην δημοπρασία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Εύλογα ερωτηματικά και αγωνία
- με δύο υποψήφιες εταιρείες
στη δημοπράτηση των αδειών

Εύλογα ερωτηματικά και αγωνία για το παρόν και το μέλλον δημιουργεί στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού STAR η επιλογή του μεγαλομετόχου του καναλιού να συμμετάσχει στην διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών και με άλλη υποψήφια εταιρεία κυπριακών συμφερόντων («Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία-ITV CP»). Πόσο μάλιστα όταν αυτή εκπροσωπείται από το σημαντικότερο στέλεχος του STAR όλα τα προηγούμενα χρόνια κύριο Πάνο Κυριακόπουλο. Παρά τις μέχρι σήμερα δημόσιες δηλώσεις τους για την στήριξη της αίτησης και της συμμετοχής στην διαδικασία του STAR, δηλαδή της εργοδότριας και ιστορικής εταιρείας στην οποία απασχολούνται εδώ και χρόνια εκατοντάδες εργαζόμενοι (τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό).

Αν και είναι αυτονόητη η στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια για την συνέχιση λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού STAR, είμαστε υποχρεωμένοι πριν από μία κρισιμότατη για το μέλλον όλων διαδικασία, να εκφράσουμε δημόσια την αγωνία και ανησυχία μας και να ζητήσουμε πειστικές απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον.

Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο ήταν και δική μας αρχική ανησυχία, υπενθυμίζουμε στους κυβερνητικούς παράγοντες, τις διαβεβαιώσεις τους πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Περιμένουμε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουν τους εργαζόμενους του σταθμού.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου