Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 13/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το “δόγμα Προβόπουλου”
“απειλεί” την ΕΤ1 και ΕΡΑ
 Επανέρχονται τα σενάρια για κατάργηση της ΕΤ1 και ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ. Το εφιαλτικό “δόγμα Προβόπουλου” για την ΕΡΤ, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και ορισμένοι στην κυβέρνηση θέλουν να το επαναφέρουν, ως απάντηση στην απεργία των δημοσιογράφων κάθε Σαββατοκύριακο, με επιχείρημα πως έχει προκληθεί οικονομική ζημία της ΕΡΤ από τη μη προβολή της “Αθλητικής Κυριακής”.

***

Αναστολή;
Σε αναστολή της αυτόνομης έκδοσης της εφημερίδας «Εργασία τώρα» κινείται η ιδιοκτησία της, εξαιτίας της χαμηλής κυκλοφορίας. Ενδέχεται όμως να επιστρέψει ως ένθετο σε εφημερίδα.

***

Θέλει εφημερίδα ο Τράγκας
«Ψάχνεται» ο Γιώργος Τράγκας και αναζητάει συνεργάτες για να εκδώσει μια ακόμη εφημερίδα, αξιοποιώντας την απήχηση που έχουν οι εκπομπές του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

***

Ξανά στο ΕΣΡ ο Real FM
Νέος γύρος ελέγχου του Real FM από ΕΣΡ. Την Τρίτη καλείται από το ΕΣΡ ο σταθμός για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και της «Ελληνοφρένειας», να εγκαλούνται για το μισό κώδικα δεοντολογίας, έως και για προστασία των ανηλίκων. Το τελευταίο διάστημα ο Real FM έχει εισπράξει πρόστιμα ύψους 40.000 ευρώ, εστιάζοντας στις δύο συγκεκριμένες εκπομπές…

***

Κλήσεις και σε Σκάι, ΕΡΤ, και 902 TV
Σε απολογία καλούνται την Τρίτη ο Σκάι 100,3 σχετικά με την πρόσφατη μεταβίβαση των μετοχών του Π. Κυριακίδη, αλλά και η ΕΡΤ για τη μη εφαρμογή της απόφαση του συμβουλίου για την επίγεια αναμετάδοση του Euronews και του Euronews Greece. Επίσης, σε ακρόαση καλούνται οι υπεύθυνοι του 902 TV για τον έλεγχο βιωσιμότητας του τηλεοπτικού σταθμού” και την “εύλογη ή μη διακοπή και επανάληψη λειτουργίας του”. Ο φάκελος του σταθμού έχει ανατεθεί σε ειδικούς επιστήμονες και πλέον το ζήτημα αναμένεται να φτάσει στην ολομέλεια της Αρχής.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου