Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

... για την Ανασυγκρότηση των Τεχνικών Τύπου ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
για την
Ανασυγκρότηση
των
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ - (ΕΤΗΠΤΑ)

Η εκλογο - απολογιστική Γενική Συνέλευση στις 19/5 πρέπει να αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια εκ βάθρων αλλαγή σ' όλα όσα έχουν φέρει τον κλάδο των Τεχνικών Τύπου ένα σκαλοπάτι πριν από τη διάλυσή του.

Η απερχόμενη πλειοψηφία της σημερινής διοίκησης, αποδείχτηκε - και εκ του αποτελέσματος - όχι απλώς κατώτερη των περιστάσεων, αλλά και καταστροφική.

Καταστροφική σε ό,τι αφορά τη συνοχή των συναδέλφων, η οποία είναι προαπαιτούμενο για μια στοιχειώδη αντίσταση στη λαίλαπα των εργοδοτικών και κυβερνητικών επιθέσεων.

Αναδείχτηκε ως η πλέον αναποτελεσματική διοικητική πλειοψηφία στην ιστορία του κλάδου, σε όλους τους τομείς...

Ο "κατάλογος" των πράξεων ή παραλείψεων αυτής της ευκαιριακής πλειοψηφίας θα κάλυπτε σελίδες ολόκληρες, αλλά το ζητούμενο σ' αυτή την συγκυρία είναι το πώς θα σταματήσουμε αυτό τον κατήφορο που μας έχουν βάλει. 

Όσοι συνάδελφοι, απλά μέλη ή εκλεγμένοι εκπρόσωποι, διακρίναμε από νωρίς το αδιέξοδο που μας οδηγούσαν, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να συμπτύξουμε ένα μέτωπο, που θα μπορέσει να δουλέψει με γνώση και θέληση για να επαναφέρουμε τα αυτονόητα - Δουλειά, Αξιοπρέπεια - στην καθημερινή ζωή μας.

Υποχρέωσή μας είναι να πράξουμε κάθε τι που θα αναστρέψει αυτή την καταστροφική πορεία και θα συμβάλλει στη αποκατάσταση των απωλειών που έχουμε υποστεί.

Νέοι συνάδελφοι - άντρες, γυναίκες - με διάθεση για προσφορά.

Παλιοί στον κλάδο - εργαζόμενοι και συνταξιούχοι - με άποψη και γνώστες της διαμορφωμένης πραγματικότητας που μας "κληροδότησαν" οι αποτυχημένοι απερχόμενοι διοικούντες.

Αυτές οι Συνεργαζόμενες Δυνάμεις ενώθηκαν για να Ανασυγκροτήσουν εκ νέου το πάλαι ποτέ κραταιό Σωματείο των Τεχνικών Τύπου της Αθήνας.

Είμαστε Εδώ

Είμαστε για σας, Συνάδελφοι

Είμαστε ο Ένας για τον Άλλον

Κανένας Τεχνικός Τύπου πλέον μόνος του 

***

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

(θέατρο "Ακάδημος", Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας)

Κυριακή 19 Μαΐου 2013, ώρα 10:30

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου