Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

... Λιθογράφοι - έκκληση για βοήθεια σε απλήρωτους εργάτες ...

*
Π.Ε.Λιθογράφων
***
*
Κάλεσμα αλληλεγγύης
στους απλήρωτους εργάτες


Το Δ.Σ. του Σωματείου μας εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της “ΦΗΜΗ ΠΑΚ” καθώς και της “ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ”, που βρίσκονται εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτοι με ευθύνη της εργοδοσίας και με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Στη “ΦΗΜΗ ΠΑΚ” οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τουλάχιστον οκτώ (8) μήνες και στη “ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ” κοντεύουν τα δύο (2) χρόνια!

Για το λόγο αυτό καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους μαζεύοντας χρήματα, τρόφιμα ή ό,τι άλλο με σκοπό να τα παραδώσουμε στους συναδέλφους μας.

Είναι καθήκον η ταξική αλληλεγγύη να εκφράζεται και με τέτοιες μορφές γιατί η κρίση και η δυστυχία που αυτή επιφέρει σε όλους θα μεγαλώσει πιο πολύ. Η έμπρακτη αλληλεγγύη και συναδελφικότητα με αυτό τον τρόπο, για εμάς τους εργάτες, δεν έχει τη μορφή του “συσσιτίου” και της “φιλανθρωπίας”’ όπως προβάλλεται στις μέρες μας. Μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουμε οι εργάτες που αγωνίζονται σήμερα, να έχουν αντοχή για τη συνέχεια των δύσκολων αγώνων που οι συνθήκες μας επιβάλλουν, τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη.

Ό,τι υλικό συγκεντρώνεται από μεμονωμένους συναδέλφους ή από εργοστάσια να έρχεται στα γραφεία του σωματείου ή να υπάρχει συνεννόηση με μέλος της διοίκησης να έρχεται να τα παίρνει από τους χώρους δουλειάς.

Συναδελφικά
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου