Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

... η Ομοσπονδία Τύπου & Χάρτου για την ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ
& ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ
Σολωμού 65 Αθήνα τ.κ. 104-32
τηλ. 210-5244901 fax 210-5236838
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου καταγγέλλει τους σχεδιασμούς της τρικομματικής κυβέρνησης που διέρρευσαν μέσα από κυριακάτικα δημοσιεύματα στον Τύπο και αφορά την συρρίκνωση έως και προσωρινό λουκέτο της ΕΡΤ με χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Αυτοί οι σχεδιασμοί αν υλοποιηθούν θα πλήξουν παραπέρα το δικαίωμα των εργαζομένων του Ελληνικού λαού στην ενημέρωση και για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, θα ακολουθήσουν χιλιάδες απολύσεις με ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Αυτοί οι σχεδιασμοί είναι ολοφάνερο ποιους θέλουν να εξυπηρετήσουν. Τα ΜΜΕ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που έχουν αναλάβει την πλήρη χειραγώγηση και τον εγκλωβισμό του Ελληνικού λαού, στην πολιτική που εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα, και τα συλλογικά συμφέροντα της αστικής τάξης.

Γι’ αυτούς τους λόγους η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ, η διεκδίκηση ενημέρωσης στη βάση των λαϊκών συμφερόντων, αφορά όλη την εργατική τάξη και όλα τα λαϊκά στρώματα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την πλήρη στήριξή μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, να μην περάσουν τα σχέδια συρρίκνωσης ιδιωτικοποίησης, το τσάκισμα των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να καταδικάσουν τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ΕΡΤ.


Αγωνιστικά

Η Διοίκηση
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου