Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

... σχολιάζοντας τις κυβερνητικές πρακτικές ...

*
Τυπολογίες
***
*


“Ανήθικο είναι ό,τι κάνουν οι άλλοι”
.
Σχόλιο

Είναι απλό. Μετά και τη χθεσινή απόφαση του ΕΣΡ όταν ο Τράγκας (Real) θα μιλάει για την “π… τη Μέρκελ” θα συνιστά κακοποίηση της γλώσσας” και επιβάλεται πρόστιμο και όταν η κυβέρνηση (Mega) θα βαφτίζει “τρομοκράτες” τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, διοχετεύοντας παραποιημένα βίντεο θα ονομάζεται η είδηση και η υπόθεση θα οδεύει στο αρχείο.

***

Το κίνημα “δεν πληρώνω”
της κυβέρνησης στην ΕΡΤ
.
Σχόλιο

Η ΕΡΤ έχει επιλέξει να μην πληρώνει δεδουλευμένα, την εργασία του Σαββατοκύριακου το 2012 και το 2013. Παράλληλα, μετά το κόψιμο των συμβασιούχων, δεν διαθέτει ανταπροκριτές στις μεγάλες πρωτεύουυσες του κόσμου, τους οποίους τους “φιλοξενεί” ως “καλεσμένους” στις εκπομπές. Αυτό λέγεται “μαύρη εργασιά”. Η ΕΡΤ δαπανά περίπου 1 εκατ. ευρώ για μια στρατιά συμβούλων, εκ των οποίων εργάζονται ελάχιστοι. Το ίδιο διάστημα η κυβέρνηση διάλεξε αντί παράγει η ΕΡΤ τηλεοπτικά προγράμματα και να διατηρεί θέσεις εργασίας, να πετάει το ανταποδοτικό στη μαύρη τρύπα της ΛΑΓΗΕ. Το ποσό ανέρχεται σε 65 εκατ. ευρώ.

Δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από τους “μαθητευόμενους μάγους” της τρικομματικής για το σημερινό χάλι των τελευταίων 10 μηνών. Κανονικά ο Γ. Μάναλης θα έπρεπε ήδη να έχει πετάξει έξω όλους τους ανίκανους.

Αλλά, εδώ η ΔΗΜΑΡ, εξακολουθεί να δίνει μάχη για το Γ. Μπράμο…

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου