Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 9/5 ...

*
Τυπολογίες
***
*

Πέθανε η συνάδελφος Πόπη Χασιώτη

Ακόμη μια απώλεια θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου της συναδέλφου Πόπης Χασιώτη.

Η νεαρή συνάδελφος κατέληξε μετά από την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Δυναμικός χαρακτήρας η Πόπη, επαγγελματίας, από τις καλύτερες στο πειραϊκό ρεπορτάζ, με σεβασμό στο δημοσιογραφικό επάγγελμα και με αρχές που σπανίζουν στο χώρο μας.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στον Αλμυρό Βόλου, απ' όπου καταγόταν.

***

Ανεξάρτητη διανομή;
Σχέδιο για ανεξάρτητη διανομή, χωρίς τη συμμετοχή των πρακτορείων, συζητείται εκ νέου μεταξύ των εκδοτών.

***

Πρόστιμο επειδή έχει σήμα στην επαρχία

Στο διοικητικό Εφετείο Αθηνών «τρέχει» η ΕΡΤ για να γλιτώσει από το απίστευτο και συνάμα απαράδεκτο πρόστιμο της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ύψους 135.000 ευρώ επειδή χρησιμοποίησε κέντρα εκπομπής για τη μετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΑ στο Αιγαίο. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 22 Μαΐου 2013. Για την πράξη αυτή, υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να «λογοδοτήσει» η ΕΕΤΤ.

***

Προφορική διάψευση για ΑΠΕ
Προφορικά διέψευσε τα σενάρια μεταβίβασης της λειτουργίας του Αθηναϊκού πρακτορείου σε ιδιωτική εταιρεία ο Σίμος Κεδίκογλου. Ωστόσο η εισήγηση της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε να καταθέσει προτάσεις για το Πρακτορείο προτείνει την είσοδο ιδιωτών στο μετοχικό κεφάλαιο του ΑΜΠΕ. Μόλις πρόσφατα εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών μια ακόμη δόση ενίσχυσης για τη λειτουργία του Πρακτορείου, χρήματα που θα δοθούν για μισθούς αφού για όλο το προηγούμενο διάστημα το ΑΜΠΕ πήρε δάνειο.

***

Συνάντηση γνωριμίας
Πρόσκληση σε συνάντηση γνωριμίας από το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη. Η συνάντηση θα γίνει αυτή την Τρίτη, εκτός Ραδιομεγάρου, στο Μουσείο Μπενάκη, ακολουθώντας διαφορετική πολιτική από αυτή του Λ. Ταγματάρχη που διοργάνωνε συναντήσεις εντός των εγκαταστάσεων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου