Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Καλοκαιρινό αεράκι αλλαγών στον ΑΝΤ-1

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Πολύ πιθανό θεωρείται πλέον να χωρίσουν οι δρόμοι του ΑΝΤ-1 και του Τάσου Μιχαλάκη, διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου, ίσως και μέσα στον Ιούνιο.


του Σωτήρη Μανιάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία των δύο μερών για λύση της συνεργασίας τους πρέπει να θεωρείται πλέον πολύ πιθανή καθώς από τη μια λήγει το συμβόλαιό του συγκεκριμένου στελέχους και από την άλλη όπως είναι αναμενόμενο έχει χρεωθεί την ευθύνη για την φετινή κακή πορεία του τηλεοπτικού σταθμού.

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Μιχαλάκης, βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου από το 2015 όταν είχε αναλάβει τη θέση του γενικού εμπορικού διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤ-1. Το 2017, όταν ο Στρατής Λιαρέλλης ανέλαβε καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου διοίκησης του ομίλου ΑΝΤ-1 ο Τάσος Μιχαλάκης έχοντας καταγράψει σημαντική επιτυχία στον τομέα του αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού. Η κακή φετινή τηλεοπτική σεζόν όμως για τον ΑΝΤ-1 φαίνεται να τον οδηγεί εκτός του ομίλου, όπως είχε οδηγήσει άλλωστε στα τέλη Μαρτίου αυτής της χρονιάς εκτός του καναλιού και τον Γιάννη Λάτσιο, διευθυντή προγράμματος μέχρι τότε του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου. Συνεργασία που επίσης είχε λυθεί κοινή συναινέσει των δύο μερών.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι πληροφορίες για νέες επαφές υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου αλλά και της ιδιοκτησίας με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από τον ΣΚΑΪ. Συμφωνίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αλλά δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν την έλευση του συγκεκριμένου στελέχους στον ΑΝΤ-1 ιδιαίτερα πιθανή. Πολύ καλός γνώστης όχι μόνο της τηλεοπτικής αγοράς αλλά και του ίδιου του ΑΝΤ-1 ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, θεωρείται από πολλούς ότι μπορεί να δώσει μια διαφορετική κατεύθυνση στο κανάλι και σε συνεργασία με άλλα έμπειρα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού να το επαναφέρει σε ανοδική πορεία. Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί με τις ίδιες πηγές να επισημαίνουν ότι η θέση του διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού θα μπορούσε να καλυφθεί και εκ των έσω καθώς υπάρχουν ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να δοκιμαστούν. Αναμένονται εξελίξεις...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου