Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Συμβαίνουν κι αυτά στα ΜΜΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*# Αλλάζει από την ερχόμενη Δευτέρα το e-tetRadio. Πλήρως ανανεωμένο και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε lay out. Το e-tetRadio,συνεργάζεται με την ομάδα της TNC Digital Media Group, μαζί με το ενημερωμένο Newpost, το ευφυές Provocateur, το αθλητικό Sportdog και το ιατροφαρμακευτικό Healthmag. Το ραδιόφωνο παραμένει στο επίκεντρο της θεματολογίας αλλά το e-tetRadio επεκτείνεται και στα υπόλοιπα media με όλη τη media-ακή ειδησεογραφία σε όλες της τις εκφάνσεις, από τις αθλητικές έως τις επιχειρηματικές.

****
# Συνέρχεται σήμερα, 16 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος) η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, με θέματα: Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου. Απολογισμός χρήσης 2017. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ψηφοφορία για έγκριση και απαλλαγή από κάθε ευθύνη. Eγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων 2018. Εξουσιοδότηση για τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Εξουσιοδότηση για την κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιών. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

****
# Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης αποδοκιμάζει την ενέργεια της εργοδοσίας στα Μέσα του Ομίλου Μάρη 24/7 και News24/7, να απολύσει τον συνάδελφο, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Λευτέρη Αρβανίτη. Η πλήρως αναιτιολόγητη διακοπή της συνεργασίας είναι απολύτως ασύμβατη με τον επαγγελματισμό του συναδέλφου, ενώ η συρρίκνωση του δημοσιογραφικού δυναμικού στα συγκεκριμένα Μέσα είναι ένδειξη απαξίωσης της ενημερωτικής αποστολής τους.

**** 
# Η Nova, προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με την ΗΒΟ, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στην Αμερική. Για τα επόμενα χρόνια οι πολυβραβευμένες σειρές και οι ταινίες Ά προβολής της HBO θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema, ενώ θα είναι διαθέσιμες και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go. Συγκεκριμένα, το 2019 ο 8ος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαινόμενο, «Game of Thrones», θα κάνει το μεγάλο φινάλε ταυτόχρονα με την Αμερική στα κανάλια Novacinema.

---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου