Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Στον ΑΝΤΕΝΝΑ διαφημίζουν τη ζώνη τηλεθέασης των 9.00 βάζοντας στο ίδιο σποτ το πορνογραφικών προδιαγραφών “Game of Love”, με το τηλεπαιχνίδι “Wall” και τους “Δέκα μικρούς Μήτσους”.

@ Είναι τα ίδια πράγματα; Τι άλλο θα επιφυλάξει η μοίρα για τη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, στη νέα της “στέγη”;

@ Κανονικά θα έπρεπε να μετονομάζονται …”Μεταμεσονύχτιες Ιστορίες”. Η συνέντευξη του πρώην υπουργού δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για τον επίμαχο νόμο του, στη Σία Κοσιώνη, μεταδόθηκε χθες στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

@ Κοινώς ο σταθμός προτρέπει να δούμε την εκπομπή μόνο στο Internet.

@ …Σε ένα θέμα που απασχολεί σημαντικά ένα μέρος της κοινωνίας

@ Ο ΣΚΑΪ έχει πιο ενδιαφέροντα θέματα. Νωρίτερα κάτι ημίγυμνοι να παλεύουν για μια μερίδα φακές και συζητάνε για 3 ώρες, για το πως συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλο.

@ Η ιδιωτική τηλεόραση παίρνει σταδιακά διαζύγιο με τις σοβαρές δημοσιογραφικές εκπομπές και μεταδίδει όλο και πιο χαμηλής αισθητικής προγράμματα.

@ Το πως κάλυψαν τη δολοφονία του βρέφους, από τη 19χρονη μητέρα του, στις πρωινές εκπομπές, με επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ, ανά μία ώρα, δείχνουν πως οι αρχισυντάκτες τους και οι παρουσιαστές τους, δεν έχουν κανένα όριο, προκειμένου να κερδίσουν μια μονάδα τηλεθέασης.

@ Στην πρωινή ζώνη, ένας από τους έγκυρους σταθμούς, συνδέθηκε με ρεπόρτερ στην είσοδο του ομίλου, για να μεταφέρει το κλίμα από τη χθεσινή επίθεση με πέτρες στην Πρεσβεία του Ισραήλ...

@ Άρχισαν ήδη τα αρνητικά δημοσιεύματα για τον Τζώνι Καλημέρη, με το …”καλημέρα σας”.

@ Η μετακίνησή του στο Epsilon και η ανάληψη θέσεως ευθύνης αναβαθμίζει τον ανταγωνισμό, για δύο λόγους:

@ Ξέρει πως σκέφτονται οι ιδιοκτήτες των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών και έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το Epsilon.

@ Και προκύπτει παράλληλα και η ανάγκη για ένα ακόμη κανάλι. Η αίτηση της Τηλεοπτικής Ελληνικής ΑΕ, είναι στο ΕΣΡ…

@ Γεμάτος αλλαγές εκτιμάται θα είναι ο Ιούνιος στον ΑΝΤ1.

@ Και μεγάλη η αγωνία των εργαζομένων για την κυοφορούμενη συνεργασία Star-Alpha.

@ Αλήθεια, γιατί η Επιτροπή Ανταγωνισμού παραπέμπει ουσιαστικά ζητήματα της αρμοδιότητας της, όπως η συγχώνευση τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, στην ΕΕΤΤ, σαν να πρόκειται μόνο για τεχνικής φύσεως θέματα.

@ Αντιθέτως, η έρευνα στη διανομή των εφημερίδων, βγάζει …πράγματα.

@ Ετοιμαστείτε για τρανταχτές αλλαγές και αποχωρήσεις στον τομέα αυτό. Και για ανεξάρτητα σχήματα και αυτόνομη διάθεση των εφημερίδων

@ Οι μικτές παραγωγές στην ΕΡΤ κοστίζουν περισσότερο από τις προσλήψεις. Παρά το γεγονός αυτό το υπουργείο Οικονομικών δεν αλλάζει στάση και θέση και επιμένει να λέει “όχι” στο διαγωνισμό της ΕΡΤ.

@ Περίεργα πράγματα…

@ Στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ ανηφορίζουν πάντως η Μαρία Μαρκουλή και η Δέσποινα Κραουνάκη.

@ Έγινε και αυτό. Ένας …φιλελεύθερος συνταξιούχος της ΕΡΤ επιτίθεται στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα για λογαριασμό της ΝΔ.

@ Η απορία είναι γιατί ο Νίκος Παππάς δεν συγκροτεί την επιτροπή ελέγχου επί των πεπραγμένων στην ΕΡΤ που οδήγησαν στο λουκέτο της εταιρείας.

@ Η ΝΔ, πάντως, θα είναι χρεωμένη για πάντα με το μαύρο στην ΕΡΤ και τα στελέχη της, με πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης.

@ Προκάλεσαν πολλαπλή ζημία στο ελληνικό δημόσιο.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου