Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Survivor… οι εργαζόμενοι στο Real Group

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail εργαζομένων

Επιλεκτικές πληρωμές
και αύξηση των απλήρωτων


Σε συνθήκες «Survivor» βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group καθώς πλέον οι πληρωμές της μισθοδοσίας γίνονται επιλεκτικά από τη διοίκηση της εταιρείας.

Ειδικότερα οι εργαζόμενοι του ραδιοφώνου είναι οι πλέον τυχεροί πλέον στoν όμιλο Real καθώς η διοίκηση προσπαθεί να τους εξοφλεί κάθε μήνα με λίγες ημέρες καθυστέρηση ώστε να αποφύγει μια πιθανή απεργία που θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στην υπερχρεωμένη επιχείρηση.

Στη συνέχεια σειρά έχουν κάποιοι δημοσιογράφοι της Realnews και λέμε κάποιοι καθώς και εκεί η διοίκηση επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν και ποιοι όχι!

Μετά έρχονται οι δημοσιογράφοι των ηλεκτρονικών Μέσων του ομίλου αλλά και οι τεχνικοί όπου και εκεί η διοίκηση επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν όποτε υπάρχουν χρήματα.

Κατά τα άλλα η διοίκηση του Real Group έχει διαμηνύσει στους πάντες ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου ο όμιλος θα έχει μπει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και θα λυθούν όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας.

Ωστόσο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ομίλου Real αυξάνονται συνεχώς, ενώ τα υψηλόβαθμα στελέχη αδυνατούν πλέον να παρέχουν «στήριξη» στην εργοδοσία καθώς οι «υποσχέσεις» για πληρωμές και εξόφληση των δεδουλευμένων μένουν μόνο στα λόγια και οι λογαριασμοί αλλά και οι υποχρεώσεις των εργαζομένων του ομίλου Real συνεχώς αυξάνονται!

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Το 2% επί του τζίρου υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ καταβάλλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τα άλλα Πρόεδρος του της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα θελα να ξερα οι ευρωπαίοι τα ξέρουν τα χάλια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή