Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

*** Έντονες φήμες (και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες), υποστηρίζουν ότι υπήρξε παραίτηση τηλεοπτικού προσώπου πρώτης γραμμής στον ενημερωτικό τομέα ιδιωτικού καναλιού! Αιτία τα νούμερα τηλεθέασης. Όπως αναφέρθηκε όμως το γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί… Με άλλα λόγια, εκτός από τις προστριβές και την γκρίνια που είναι στην ημερήσια διάταξη, δεν είναι σαφές αν η παραίτηση υποβλήθηκε και δεν έγινε δεκτή ή το εν λόγω πρόσωπο απείλησε με παραίτηση!

*** Είναι η δεύτερη φορά από την αρχή της σεζόν που το δελτίο του STAR εξασφαλίζει εντυπωσιακά πλάνα και πεντακάθαρη εικόνα απο επεισόδια στα Εξάρχεια μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών! Εχθές λοιπόν η κάμερα του STAR με τους Παναγιώτη Μπούσιο και Βαγγέλη Γκούμα που κάλυπταν τα επεισόδια μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο, είχε καταφέρει να διεισδύει βαθιά στην καρδιά των επεισοδίων… Και ο «μάγος» οπερατέρ έστελνε μικρά αριστουργήματα στους δέκτες μας, παρά το οξύμωρο του πράγματος! Η εικόνα ήταν εντυπωσιακή και ομολογουμένως ξεχώριζε… Αλλά ποτέ δεν μάθαμε ποιος κρυβόταν πίσω από την κάμερα και είχε την ευθύνη για τα μικρά αυτά «θαύματα»!

*** Η Βίκυ Σαμαρά αναλαμβάνει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στο ειδησεογραφικό brand News 24/7. Η γνωστή και έμπειρη δημοσιογράφος θα μεταφέρει όλες τις ειδήσεις της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την αρθρογραφία και το ρεπορτάζ της στο News 24/7 και ραδιοφωνικά στον News 24/7 στους 88.6 fm.

*** Όλοι μα όλοι θα κάνουν δοκιμαστικό για το WEB TV που ετοιμάζουν στην ALTER EGO οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλοι οι δημοσιογράφοι των «Νέων», του «Βήματος» και των sites θα μπουν στο στούντιο και θα αναμετρηθούν με την αδυσώπητη κάμερα! Στόχος σε πρώτη φάση – όπως μαθαίνουμε από τη Συγγρού, είναι να βγαίνει ένα 8ώρο πρόγραμμα που φυσικά όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται… Και θα μεταδίδεται όπως ήδη έχει αναφερθεί από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

*** Μια μουσική έκπληξη επιφύλαξε ρωσική στρατιωτική ορχήστρα στον Έλληνα πρωθυπουργό, εκπλήσσοντας τον Αλέξη Τσίπρα με την επιλογή της, κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Κρεμλίνο της Μόσχας. Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα, η προεδρική μπάντα έπαιξε στον Αλέξη Τσίπρα το «Πάρε το φεγγάρι και κάντο βέρα μου», δηλαδή το τραγούδι «Souvenirs» του Ντέμη Ρούσσου, κατά την αναχώρησή του από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

*** Επιμένει η διοίκηση του «Αθήνα 9,84» στην υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου της, στο οποίο προβλέπονται μειώσεις κόστους λειτουργίας κατά τουλάχιστον 13%. Παρά την απόφαση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, με την οποία καλείται η διοίκηση της ΔΕΡΑ να πάρει πίσω τις μετατροπές των συμβάσεων αορίστου χρόνου σε μερικής απασχόλησης, η διοίκηση αποφάσισε πως οι περικοπές θα συνεχιστούν.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου