Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η Forthnet σφύριξε …"Βήματα"!

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα" απέστειλε η εταιρεία Forthnet.


Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα εμπλέκει τον Μανώλη Πετσίτη με ιστορίες τηλεοπτικών δικαιωμάτων εμπλέκοντας την Forthnet (Nova) αλλά και την ΕΡΤ.

Στην επιστολή αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν υπήρξε πότε θέμα συμψηφισμού υποτιθέμενης οφειλής της Forthnet “με διαφήμιση μέσω του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης” όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ακόμη πως "καμία ανάθεση δεν υπάρχει από την ΕΡΤ προς την Forthnet για την παραγωγή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου" , καθώς όπως όλοι γνωρίζουν "η Super League προχώρησε σε διαγωνισμό για την ανάθεση της παραγωγής των εν λόγω αγώνων".

Τέλος γίνεται αναφορά για τον διαγωνισμό των δικαιωμάτων της Super League, στον οποίο, όπως είναι επίσης γνωστό δεν συμμετείχε η ΕΡΤ την περίοδο εκείνη, αλλά η Forthnet αντιμετώπισε την προσφορά της Cosmote TV. Ομοίως η ΕΡΤ, όπως σημειώνεται στην επιστολή, δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Champions League στον οποίο έλαβε μέρος η Forthnet και τα δικαιώματα κατέληξαν στην Cosmote TV.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου