Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν σταματάνε ούτε τις γιορτές στην ΕΡΤ

Κανονικά θα συνεχίσουν οι ζωντανές εκπομπές στην ΕΡΤ στη διάρκεια των Χριστουγέννων.Εκτός από τις νόμιμες αργίες που δεν βγουν στον αέρα, οι υπόλοιπες εκπομπές θα μεταδοθούν ζωντανά και οι παρουσιαστές δεν θα πάρουν... δύο εβδομάδες άδεια (αλά σχολείο) όπως γινόταν παλιότερα.
Εντολή των καινούριων επικεφαλής ; Μπορεί...

Του "Φύγε εσύ έλα εσύ" στο "Έθνος"

Ανακατατάξεις, απολύσεις, ραντεβού εν μέσω μετακόμισης στο "Έθνος".
Γνωστός αθλητικός συντάκτης απολύθηκε, στο site ακόμα ψάχνονται για αρχισυντάκτες και γενικότερα επικρατεί μια αναστάτωση.
Εκεί τουλάχιστον οι πληρωμές – προς το παρόν τουλάχιστον – γίνονται κανονικά.

Big deal για τον ΑΝΤ1 στα Βαλκάνια

Έξω πάμε καλά... Κι ο ΑΝΤ1 εξαργύρωσε την δραστηριοποίησή του στα Βαλκάνια με την πώληση εταιριών σε Σερβία και Μαυροβούνιο αντί 180 εκατ. ευρώ.
Σημαντικό ποσό, αν σκεφτούμε και η ανάγκη για επενδύσεις στην ελληνική αγορά που είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
Ο Θ. Κυριακού, πάντως, και κάτι άλλο έχει στο μυαλό του που θα ‘’σκάσει’’ σύντομα...


Να δούμε ποιος θα φαγωθεί…


Έτσι έλεγε το παλιό παιδικό τραγουδάκι, αλλά στην περίπτωση της εφημερίδας πλησίον του Προεδρικού Μεγάρου είναι αλήθεια.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, πέρα από τις απολύσεις που έγιναν, οι εργαζόμενοι σε συγκεκριμένα τμήματα αναμένουν καρτερικά δύο καινούριες, αφού έτσι τους… κοινοποιήθηκε από γνώστες της κατάστασης.
Και εκείνοι περιμένουν. Χριστουγεννιάτικα. Μπορούν να κάνουν άραγε και αλλιώς;

Τι φοβούνται στο Open;

Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερες απολύσεις φοβούνται ότι θα κάνουν στο Open, παρότι σταδιακά αρχίζει να καλλιεργείται ένα πιο θετικό κλίμα στην εταιρία.
Οι πρόσφατες απομακρύνσεις και μάλιστα ατόμων από τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο πίσω από τις κάμερες έχουν θορυβήσει τον κόσμο στο κανάλι.
Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι των τμημάτων… καθησυχάζουν συντάκτες και ρεπόρτερ…


Πηγαδάκια, γκρίνιες
και deals στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Divani Caravel, που χρόνια φιλοξενεί τα συνέδρια των δημάρχων άκουσε πολλά τις προηγούμενες ημέρες.
Εν όψει των δημοτικών εκλογών και με αφορμή το συνέδριο στα διαλείμματα και στους μπουφέδες εκφράστηκαν ουκ ολίγα παράπονα στους επικεφαλής, ενώ έγιναν και κουβέντες ‘’στρατηγικής σημασίας’’ ανάμεσα σε πολύ γνωστά ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα αποτελέσματά τους θα τα ακούσουμε σύντομα, να είστε βέβαιοι.

Η «ντροπή» του Παλαιτσάκη
και η καταδίκη του τοκογλύφου

«Εμείς πουλάμε ενημέρωση».
Το καλοκαίρι του 2015 αποκάλυψε ο Γιώργος Παλαιτσάκης, ο υπεύθυνος του ρεπορτάζ του υπουργείου Οικονομικών της FMVoice, το σκάνδαλο Ανθόπουλου-Gennet, το οποίο έγινε αιτία να φαγωθεί η Σαββαΐδου από επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ο ίδιος ο Γιώργος «ντράπηκε» χτες, στο κομμάτι του για την καταδίκη Ανθόπουλου, να το θυμίσει αυτό στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα μέσα από τις γραμμές μας.
Αλλά, οι εμπλεκόμενοι το θυμούνται και όλο το σύστημα δεν το ξεχνά.
---
fmvoice
---
*

1 σχόλιο:

  1. Πάλι εισέπραξε ο ΑΝΤ1 από πώληση στα Βαλκάνια. Θα πληρώσει κάτι από τα θαλασσοδάνεια ή θα επενδύσει σε ....καταθετικούς λογαριασμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή