Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Επιλογή των νέων η ανασφάλιστη εργασία!..

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι νέοι μας «επιλέγουν» να εργάζονται ανασφάλιστοι, όπως αναφέρει και σε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Φυσικά δεν παραλείπει να «πλασάρει» την ιδιωτική ασφάλιση και το μοντέλο Πινοσέτ, του οποίου είναι θαυμαστής...

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. γράφει στην ανάρτηση του:

“Οι νέοι σήμερα δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν ποτέ σύνταξη, γι’ αυτό και συχνά επιλέγουν να εργάζονται χωρίς ασφάλιση. Αυτό είναι αδιανόητο και πρέπει να αλλάξει, με ανασχεδιασμό του ασφαλιστικού και κίνητρα για συμπληρωματικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης”.




Οι νέοι σήμερα δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν ποτέ σύνταξη, γι’ αυτό και συχνά επιλέγουν να εργάζονται χωρίς ασφάλιση. Αυτό είναι αδιανόητο και πρέπει να αλλάξει, με ανασχεδιασμό του ασφαλιστικού και κίνητρα για συμπληρωματικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης.https://nd.gr/synantisi-toy-proedroy-tis-nd-k-kyriakoy-mitsotaki-me-tin-enosi-asfalistikon-etairion-ellados 

96 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Γιατί να μην έχουμε κι εμείς έναν πατέρα σαν του προέδρου της Ν.Δ; Να μας είχε εξασφαλίσει μια πλούσια διαβίωση και να ακούγαμε ευχάριστα αυτά που κατά καιρούς και μετά από πολύ σκέψη, λέει ο πρόεδρος. Τώρα, ψάχνουμε τα συρτάρια με τα χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η λογική του "ή φτώχεια είναι επιλογή", που συχνά συναντάμε σε φαντασμένους επιγόνους που νομίζουν ότι έφτασαν εκεί που έφτασαν με "σκληρή δουλειά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι απλά "σκληρή δουλειά", αλλά "πολύ βαριά και πολύ ανθυγιεινή" είναι η δουλειά του πολιτικού και ειδικά του συγκεκριμένου.

      Διαγραφή