Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ Το παλαιό σύστημα παίζει τα ρέστα του στα media και το νέο, υπό διαμόρφωση, δεν καίγεται για να στηρίξει και πολύ τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν το τελευταίο διάστημα.

@ Το έργο “Βενεζουέλα” ανεβαίνει εκ νέου, στον πολιτικό προσκήνιο, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της παρωδίας.

@ Η σκέψη είναι απλοϊκή. Χτυπάμε τον Ν. Παππά και αποδυναμώνεται ο Αλ. Τσίπρας.

@ Χάνει στις εκλογές και οι μεν επιστρέφουν σε αυτά που ήξεραν και οι δε, ευχαριστούν τον πρώην πρωθυπουργό, για την προσφορά του και του ζητούν να αποχωρήσει από το κόμμα και να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον νέο.

@ Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου να καταγγέλλει τα “κεντροδεξιά σενάρια”, υπονοώντας τις δυνάμεις εκείνες που στήριξαν την άνοδο του Κ. Σημίτη στην εξουσία, με την σύμπραξη και της αριστεράς.

@ Και ειδικότερα ενός τμήματος της ΕΑΡ.

@ Τον τελευταίο καιρό μόνο αγκαζέ δεν κυκλοφορούν οι σύντροφοι με τους εκπροσώπους που έστειλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια.

@ Πόσες μέρες χρειάζεται ένα δικαστήριο να πάρει απόφαση;

@ Αν μέσα σε 7 μέρες, δεν κριθεί η υπόθεση της υπαγωγής ή όχι της Τηλέτυπος, σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, τότε οι εργαζόμενοι χάνουν το Δώρο των Χριστουγέννων και το παίρνουν και αυτό οι τράπεζες.

@ Κανονικά το δικαστήριο, θα έπρεπε να ρωτήσει τις τράπεζες γιατί άφησαν το Mega να καταρρεύσει για 15 εκατ. ευρώ.

@ Υψηλές ταχύτητες στο Φάληρο, προετοιμάζονται για το ΣΚΑΪ 24, το “Survivor” και την επόμενη σκληρή σεζόν.

@ Καφέδες αντί στοιχείων. Νέα διάσταση της νομιμότητας στα media.

@ Εξω πάει καλά ο Θ. Κυριακού και ο ΑΝΤ1 Μέσα, όμως;

@ Έπεσαν οι ταχύτητες στην ΕΡΤ και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Σιγά, σιγά προετοιμάζονται για τη μετάβαση από το ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ. Εκτός κι αν ο κόσμος αποφασίσει κάτι άλλο.

@ Διάβασαν άραγε τα πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας δίοικησης τα νέα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ, ή όχι;

@ Η νέα εικόνα του ΣΚΑΪ. Όσο και να το παλεύει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τον τρόπο της και εμφανίζεται και αλλού, στο “My Style Rocks”.

@ Παίρνει ανάσες ο ΑΝΤ1, παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ και ο Alpha ανεβάζουν εκ νέου την ταχύτητά τους. Το Γενάρη, θα δούμε.

@ Θα έχουμε και πάλι οχετό το Σαββατοκύριακο με το δεύτερο μέρος της “Βενεζουέλας”. Πήγε τόσο καλά το πρώτο που κατασκευάστηκε και δεύτερο.

@ Ανακούφιση στην Cosmote TV από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους “32” του Europa League.

@ Η ετήσια επένδυση του ομίλου στις κορυφαίες διοργανώσεις, Champions League και Europa League, υπερβαίνει τα 30 εκατ. ευρώ και οι δύο άλλες ομάδες, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεν είχαν την προσδοκώμενη πορεία.

@ Οπότε, προχωράει ο Ολυμπιακός και αυτό είναι καλό για όλο το κλάδο. Την συνδρομητική τηλεόραση, τα sites, τους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες.
---
Τυπολογίες

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου