Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σκέψεις για έκδοση νέας εφημερίδας
από μεγαλο-επιχειρηματία
που εμπλέκεται ήδη στα ΜΜΕ

Σκέψεις για έκδοση νέας καθημερινής εφημερίδας γίνονται στο επιτελείο γνωστού επιχειρηματία που εμπλέκεται ήδη στα ΜΜΕ με επιτυχία και έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει κομμάτι της διαφημιστικής αγοράς που θα μπορούσε να διεκδικήσει και αυτήν τη στιγμή παραμένει ανεκμετάλλευτο!
Το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του εγχειρήματος (εάν φυσικά προχωρήσει), είναι γνωστός (εφημεριδάς) δημοσιογράφος, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον επιχειρηματία και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αυτήν τη στιγμή είναι εκτός δράσης, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα (του φιλικού Τύπου προς τον επιχειρηματία) υποστήριζαν ότι έχει ξεκινήσει ήδη το… ζέσταμα για να επιστρέψει με ένα καθημερινό φύλλο - έκπληξη!
---
Πρώτα θα κληθούν

οι δημοσιογράφοι να καταθέσουν
για την υπόθεση Λαυρεντιάδη - ΔΕΠΑ

Η είδηση θέλει τους ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση των χρεών της ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ να καλούν το επόμενο διάστημα τους εμπλεκόμενους, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο πολιτικών αντιπαραθέσεων!
Μπορεί λοιπόν οι κατηγορούμενοι να κληθούν τελευταίοι, ωστόσο οι πρώτοι που θα δουν οι ανακριτές θα είναι δημοσιογράφοι που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί γνωστοί δημοσιογράφοι (από μεγάλες εφημερίδες και όχι μόνο) που τα ρεπορτάζ τους συζητήθηκαν ευρέως, να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.
---
Πολιτικός αρχηγός
και πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ
βόλεψε τη θυγατέρα του στο Δημόσιο

Κορυφαίος παράγοντας της πολιτικής ζωής του τόπου, που έχει διατελέσει και πολιτικός αρχηγός, ενώ είναι από τους σφοδρότερους πολέμιους της παρούσας κυβέρνησης… Διόρισε πρόσφατα, δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, τη θυγατέρα του σε μεγάλη εταιρία του ευρύτερου δημόσιου τομέα!
---
Προετοιμάζεται η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ

Κινητικότητα στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.Με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας στις 28/12/2018 το μετοχικό κεφάλαιό της μειώθηκε κατά το ποσό των 7.862.500 με ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από το ποσό των 100 ευρώ στο ποσό των 75 ευρώ, προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων. Μετά τη μείωση αυτή το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 23.587.500 ευρώ και διαιρείται σε 314.500 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία 75 ευρώ η καθεμία.
---
Κοστίζει η κλοπή σήματος
στην συνδρομητική TV

Συνεχίζεται η απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο από την κλοπή του σήματος των συνδρομητικών τηλεοπτικών δικτύων. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε τον μεγαλύτερο διακινητή παράνομου σήματος σε όλη τη Θεσσαλία σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριών μηνών φυλάκισης. Ο διακινητής μοίραζε παράνομα το πακέτο των 60 ευρώ της Nova προς 10 ευρώ και μάλιστα έκοβε την πρόσβαση όταν δεν πληρωνόταν.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου