Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κυριαρχία ALPHA με... ολίγον από ΑΝΤ-1 και ΣΚΑΪ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σαρωτικό και την εβδομάδα
που μας πέρασε το κανάλι της Κάντζας...


Σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen για την περίοδο 7-13/1/2019 στο βαρόμετρό της με τα πρώτα 20 καλύτερα προγράμματα από πλευράς τηλεθέασης ο ALPHA έχει καπαρώσει τα 16 (!) μεταξύ των οποίων βεβαίως-βεβαίως και την κορυφή με το «Τατουάζ». Την καθημερινή σειρά -που πιάνει συνολικά τέσσερις θέσεις στο βαρόμετρο- στην καλύτερή της εμφάνιση σε αυτό φαίνεται να την παρακολουθούν κατά μέσον όρο 1.258.000 τηλεθεατές.

Ο ΣΚΑΪ εμφανίζεται να πιάνει μία θέση (τη δεύτερη) στο βαρόμετρο με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου και φιλοξενούμενους του Γονίδη και Μακρόπουλο (1.186.000 τηλεθεατές). Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα η εκπομπή έχει καταντήσει λίγο... σκυλάδικο. Αλλά φαίνεται ότι έτσι συνηθίζει τελευταίως τους τηλεθεατές του ο ΣΚΑΪ αν συνυπολογίσει κανείς το τηλεσκουπίδι του «Power fo Love», το «My style Rocks» ενώ σε λίγο θα μας ρίξει και το ελληνοτουρκικό «Survivor».

Τρεις θέσεις στο βαρόμετρο πάντως κατάφερε να αποσπάσει και ο ΑΝΤ-1 που ολοένα και φαίνεται να βρίσκει ρυθμό έπειτα από τις... περιπέτειες με τις εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Και τις τρεις θέσεις πάντως καταλαμβάνει η καθημερινή του σειρά «Η επιστροφή» που στην καλύτερη εμφάνισή της πιάνει τη 10η θέση και προσελκύει κατά μέσον όρο 1.038.000 τηλεθεατές.

Θέσεις βέβαια στο βαρόμετρο της Nielsen εξασφαλίζουν και άλλες ελληνικές σειρές του ALPHA όπως το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που καπαρώνει δυο θέσεις με καλύτερη την 5η και 1.139.000 τηλεθεατές αλλά και «Το σόι σου» με ισάριθμες θέσεις και καλύτερη την 6η με 1.138.000 τηλεθεατές. Πέντε θέσεις καπαρώνει και η καθημερινή κωμωδία του καναλιού της Κάντζας «Έλα στη θέση μου» με καλύτερη την 9η και 1.057.000 τηλεθεατές.

Ο ALPHA πάντως αποσπά και τρεις θέσεις με το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων με καλύτερες τη 12η και 13η με 1.007.000 και 1.001.000 τηλεθεατές αντίστοιχα. Είναι μάλιστα και οι τελευταίες «εκατομμυριούχες» παραγωγές καθώς οι υπόλοιπες επτά στο βαρόμετρο προσελκύουν λιγότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές κατά μέσον όρο.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου