Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ιδρύθηκε η Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Επικυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της ΕΣΑ και έτσι η Ένωση έχει την απαραίτητη νομική υπόσταση για να προχωρήσει στο έργο της.

Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑ έχει συναντηθεί με τα Προεδρεία των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους στόχους της Ενώσεως και παράλληλα, να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

Παράλληλα, το ΔΣ έχει συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες του αυτοκινήτου, της μετακίνησης, της οδικής ασφάλειας κ.λπ., συζητώντας τα προβλήματα τους και προτείνοντας λύσεις.

Μάλιστα, στην πρόσφατη ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ηλεκτροκίνηση, η ΕΣΑ προσκλήθηκε επίσημα και ζητήθηκαν από την Ένωση οι δικές της απόψεις για τον πολύ σημαντικό αυτό τομέα του αυτοκινήτου.

Η ΕΣΑ δηλώνει ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις προτάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα και για όποιο άλλο ζήτημα αφορά στο χώρο του αυτοκινήτου, σε οποιονδήποτε άλλον πολιτικό φορέα της χώρας μας.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου