Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Καραϊσκάκη ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας στον πρώην δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη! Και αιτία δεν είναι το πλήθος των εργαζομένων - κάθε άλλο, αλλά ότι στις εγκαταστάσεις του «Βήματος» και των «Νέων» στη Συγγρού δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι το υπόγειο πλέον έχει μετατραπεί σε πλατό τηλεόρασης και στην ουσία φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις του νέου Διαδικτυακού καναλιού της ALTER EGO. Η εκδήλωση, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού – εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί αύριο ή την Παρασκευή.

*** ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ νέου ειδησεογραφικού site σχεδιάζει ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης, του οποίου επικεφαλής θα είναι ο ένας εκ των δύο διευθυντών σύνταξης της εφημερίδας «Δημοκρατία». 

*** ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ εργαζόμενοι του «Δημοκρατικού Τύπου» υποστηρίζουν πως ναι μεν η εργοδοσία έδωσε στην ώρα της το δώρο - ως όφειλε εκ του νόμου - αλλά «το μηνιάτικο, που θεωρητικά θα δινόταν μετά τις 24.12.18, ακόμα δεν έχει καταβληθεί στους περισσότερους εργαζόμενους».  

*** ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια, όπου και θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΕΙΤΗΣΕΕ ενάντια στην εισφορά του 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ. Πρόκειται για την αίτηση αναστολής των ιδιοκτητών ιδιωτικής τηλεόρασης που μετέχουν με εκπρόσωπό τους στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αλλά έχουν καταθέσει προσφυγή ενάντια στην εισφορά, την οποία συμφώνησαν το καλοκαίρι του 2017 με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και τις ηγεσίες ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.

*** ΤΟ ΟΝΟΜΑ του δημοσιογράφου Στράτου Μπαλή (πρώην του ΣΚΑΪ, νυν του Open) είναι ανάμεσα σε εκείνα που ακούγονται για την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ στην θέση του αποπεμφθέντος Νίκου Φιλιππίδη.

*** Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΑΛΗΣ, έχει θητεύσει σε αντίστοιχες θέσεις και γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του ΣΚΑΪ και κυρίως τις ιδιαιτερότητες του «μαγαζιού». Πράγμα που αποτελεί ατού στην κούρσα  για την κάλυψη της θέσης του γενικού διευθυντή.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου