Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Κλάμα στα ΝΕΑ, το φλουρί της Ν.Δ. έπεσε στον ΣΚΑΪ

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Την πίτα για τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκοψε σήμερα η εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, και τυχερός ήταν -ποιος άλλος;- ο ΣΚΑΪ!

Ηταν το «κοπή τη πίτα» του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με την ατυχία, ή τύχη (όπως το πάρει κανείς), το φλουρί να πέφτει αρχικά στο κομμάτι το δικό τους, του Γραφείου Τύπου δηλαδή. Οπως τότε που έκοβε πίτα ο Μουρούτης και έπεφτε το φλουρί στον Σαμαρά.

Ηταν λίγο άδικο όμως, γι αυτό και παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας να επαναληφθεί η διαδικασία (άραγε έβαλαν ξανά το φλουρί στην πίτα;) και τελικά ο μεγάλος τυχερός ήταν, όπως είπαμε, ο ΣΚΑΪ.

Διαμαρτυρήθηκε όμως ο Φιλελεύθερος και ζήτησε να επαναληφθεί η διαδικασία αλλά δεν εισακούστηκε γιατί μετά μπορεί να διαμαρτυρόταν το Πρώτο Θέμα, μετά τα ΝΕΑ, μετά τα Παραπολιτικά κ.ο.κ.

Το πρώτο κομμάτι, πάντως, κόπηκε για το Αθηναϊκό Πρακτορείο και το επόμενο για τη Δημόσια Τηλεόραση. Δεν τα άγγιξε κανένας ωστόσο γιατί φοβήθηκαν όλοι μήπως ήταν δηλητηριασμένα... 

---
Δημ. Κανελλόπουλος/ΈφΣυν
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου