Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο τηλέφωνο πέρασε
το Σαββατοκύριακο ο Παπαδρόσος

Οι εξελίξεις είναι τόσο πυκνές που έμειναν πίσω οι πικρίες για Κοντομηνά και Βερύκιο.
Μπορεί η ΕΣΗΕΑ να έδωσε την άδεια στον ΣΚΑΪ να αναστείλει την απεργία εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων, η κατάσταση όμως είναι έκρυθμη ακόμη! Ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων θα βρει βομβαρδισμένο τοπίο και εργαζόμενους με κακή ψυχολογία!
Ο Βασίλης Παπαδρόσος είναι διαρκώς στα τηλέφωνα και περιμένει το σήμα για να εμφανιστεί. Αυτό προέχει! Άλλωστε η πυκνότητα των γεγονότων είναι τόσο έντονη που ξέχασε ότι ο Βερύκιος δεν τον χαιρέτησε ή ότι ο Κοντομηνάς μετά από 11 χρόνια συνεργασίας έστειλε τον δικηγόρο του (για τις λεπτομέρειες)!

Τέλη Μαρτίου
η ιντερνετική τηλεόραση
του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει εκπέμψει το ιντερνετικό κανάλι της Alter Ego, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά». Είναι γεγονός ότι το υπόγειο της Συγγρού όπου στεγάζονται οι εφημερίδες «Βήμα» και «Νέα» έχει μετατραπεί σε στούντιο τηλεόρασης και οι εργασίες από τα στελέχη που έχουν αναλάβει το project είναι εντατικές.
Βεβαίως παράλληλα το ενδιαφέρον και η προσοχή των συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στην προετοιμασία για τη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας που έχει αιτηθεί η εταιρία Alter Ego  αναμένοντας το επόμενο διάστημα την προκήρυξη των δύο αδειών από το ΕΣΡ που έχουν μείνει αδιάθετες.

Ήθελε μεσημέρι 
αντί για βράδυ

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάνος Τσιλιμίδης τερμάτισε τη συνεργασία του με τονREAL FM
Όπως ειναι ήδη γνωστό από την περασμένη Δευτέρα ο πολυπράγμων ραδιοφωνικός παραγωγός Μάνος Τσιλιμίδης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον REAL FM του Νίκου Χατζηνικολάου. Έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το ραδιοφωνικό σταθμό, τόσο στη νυχτερινή όσο και στη μεσημεριανή ζώνη ο γνωστός και ως «Άγρυπνος» μετά τις γιορτές και μέσω της σελίδας του στο Facebook ενημέρωσε το πολυπληθές κοινό του για την πρόθεση του να σταματήσει τις μεταμεσονύχτιες εκπομπές γράφοντας: «Αγαπητοί φίλοι, γεια και χαρά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι αποφάσισα να διακόψω τις νυχτερινές εκπομπές. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα. Θα σας ενημερώσω για την όποια εξέλιξη. Καλή αντάμωση. Τα σέβη μου. Άγρυπνος».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αιτία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Μάνου Τσιλιμίδη με το ραδιοφωνικό σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν η επιθυμία του παραγωγού να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη και να σταματήσει τις νυχτερινές εκπομπές. Συγκεκριμένα φέρεται να ζήτησε την επιστροφή του στη μεσημεριανή ζώνη και η διοίκηση του σταθμού αρνήθηκε.

Ανομολόγητα σχέδια
για μετακινήσεις
και τοποθετήσεις μιντιακές

… συζύγων
Θέλουν να τον πάρουν από την εφημερίδα όπου διατηρεί επιτελική θέση και να τον τοποθετήσουν σε διευθυντική θέση στην τηλεόραση. Τίποτα μεμπτό όπως ακούγεται!
Μόνο που η εφημερίδα δεν είναι οποιαδήποτε εφημερίδα, αφού έχει έντονο πολιτικό άρωμα και η τηλεόραση – επίσης, εξουσιάζεται! Αυτοί δε που τα σχεδιάζουν όλα αυτά, δεν είναι απλώς αφεντικά, αλλά κάτι περισσότερο!
Με άλλα λόγια η αντίδραση θα είναι έντονη, τόσο εντός όσο και εκτός! Τόσο από το κόμμα όσο και από τους εργαζόμενους!
Επιπλέον, δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους για οικογενειοκρατία και να βολεύεται ο σύζυγος σου που είναι και εκτός «μαγαζιού»!


ΕΣΡ: Προκήρυξη
για δύο νέες τηλεοπτικές άδειες

Απεστάλη σήμερα Δευτέρα 14/1/2019 στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Προκήρυξη 1/2019 για την δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας (Κ.Α.Δ. Εθνικού Τυπογραφείου 1777).
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου