Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Το ακούς, κυρία Αχτσιόγλου;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail αναγνώστη
Δεν θέλουμε επιδόματα,
θέλουμε εργασία με όλα τα δικαιώματαΚαλείται η κυβέρνηση και το υπουργείο εργασίας να λάβει μέτρα και να αποκαταστήσει εργασιακά τούς εναπομείναντες εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού mega channel.

Μπορεί να ισχυρίζεται ότι έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά πέταξε στο δρόμο οικογενειάρχες εργαζόμενους που αυτή τη στιγμή ηλικιακά δεν τούς δίνεται δεύτερη ευκαιρία.

Οι επαγγελματίες εργαζόμενοι με την τεράστια εμπειρία τους στην τηλεοπτική αγορά έχουν να προσφέρουν ακόμα πολλά!!

Δεν μπορεί να αδιαφορεί το υπουργείο εργασίας και όχι μόνο απέναντι στον κλάδο που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες.

Τα κονδύλια για τους ανέργους του Τύπου ποιος τα διαχειρίζεται;

Η τρομακτική καθυστέρηση στην απόδοση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΔΟΛ, ΠΉΓΑΣΟ, MEGA και γενικά σε όλους τους κλάδους εργαζομένων έχει γίνει μάστιγα…

Τα επιδόματα αφερεγγυότητας εργοδότη όπως και άλλα επιδόματα που διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ έρχονται από τα βάθη της Ανατολής περπατώντας!!!

Τις δικαστικές αποφάσεις κάποιοι τολμούν και τις γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους… τα πινάκια των δικαστηρίων έχουν γεμίσει από αγωγές απλήρωτων εργαζομένων και παραβάσεις εργοδοτών… και ο εργασιακός μεσαίωνας παρών!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΑΚΟΥΣ, ΚΥΡΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ;;;

Κ.Απ.

---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου