Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Κρις Σπύρου - η δήλωση της χρονιάς...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

" Έριξαν δακρυγόνα σε αυτόν που μετρούσε το πλήθος στο Ζάππειο και γι' αυτό σταμάτησε να μετράει και έμεινε στους 60.000" !!!



Να μετρήσετε την επιρροή του συλλαλητηρίου στις επόμενες εκλογές, προέτρεψε τους πολίτες και τους αξιωματούχους ο κεντρικός ομιλητής του χθεσινού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (τέως βουλευτής και τέως πρόεδρος της Πολιτειακής Βουλής του Νιου Χάμσαϊρ), Κρις Σπύρου.

«Δεν ήταν απλά περισσότεροι από 60.000, ήταν ένα πολύ σημαντικό πλήθος», είπε.

Είπε χαρακτηριστικά ότι έριξαν δακρυγόνα σε αυτόν που μετρούσε το πλήθος στο Ζάππειο και σταμάτησε να μετράει, γι'αυτό και έμεινε στους 60.000.

Τόνισε ότι οι ελληνοαμερικανοί θα μπλοκάρουν και θα θάψουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. ...Δεν τελειώσαμε ακόμα μαζί τους ...λέμε.
    ...Μια συγκεκριμένη και ολιγομελής ομάδα προσώπων ήταν αυτή που μας πρόδωσε ...Μια ομάδα, που, ακόμα και σήμερα, "κρύβεται" πίσω από βουλευτικές "ασυλίες" και σοσιαλιστικές "διεθνείς" ...Μια ομάδα, η οποία μας "θυμίζει" πάντα τον ρόλο της, όταν πρέπει σε κάθε προδοτικό Μνημόνιο να ψηφίσει "...ναι σε όλα". Αυτά είναι εγκλήματα, που είναι θέμα χρόνου να πληρωθούν Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τα σκουπίδια της ιστορίας. Περιμένουμε να περάσει και η σειρά του αριστερού «κομμουνιστοδημοκράτη» Τσίπρα, για να ολοκληρωθεί η «παράσταση» της Democracy και θα τα «πούμε» με όλους τους ανθέλληνες φασίστες, όταν έρθει η ώρα.. Έρχεται η ώρα που ο καθένας θα πάρει αυτό που δικαιούται και του αξίζει. Έρχεται η ώρα που ο καθένας από εμάς θα πληρωθεί γι' αυτά που ...δούλεψε ...Δεν τελειώσαμε ακόμα μαζί τους ...λέμε. Τραϊανού Παναγιώτης https://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή