Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 21/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι
και οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ. Η είδηση πως εκταμιεύθηκε το δάνειο από τον ΕΦΚΑ, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα ακόμη από τα fake news, το οποίο διοχετεύθηκε έντεχνα λίγο μετά τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Το μόνο που έχει συμβεί είναι η δημοσίευση της δανειοδότησης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στο μεταξύ, το ΔΣ του Οργανισμού σε απάντησή του στην Επιτροπή Καθημερινότητας του υπουργείου Οικονομικών περιγράφει την οικονομική κατάσταση του ΕΔΟΕΑΠ, δηλώνοντας πως χωρίς τη θεσμοθέτηση πόρου για το Ταμείο η επιβίωσή του είναι επισφαλής.
---
Η συμφωνία FIBA-ΕΡΤ

Ευρύτερη είναι η συμφωνία ΕΡΤ – FIBA. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της Εθνικής ομάδας μας στο Ευρωμπάσκετ 2017 (ανδρών και γυναικών), τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ 2019, όλους τους αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019, τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 και την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021. Επιπλέον, η ΕΡΤ θα μεταδίδει κατά τη συγκεκριμένη περίοδο όλα τα τουρνουά μπάσκετ ανδρών, γυναικών και εφήβων που τελούν υπό την αιγίδα της FIBA καθώς και τα προολυμπιακά τουρνουά ανδρών και γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
---
Στην… αναμονή ο ΔΟΛ

Η επόμενη ημέρα μετά την 3η Ιουλίου 2017 είναι το ζητούμενο για τον ΔΟΛ. Το δικαστήριο θα αποφανθεί επί του πλειστηριασμού και θα παραδώσει τα κλειδιά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ πιθανόν να χαθεί στη γραφειοκρατία και τον Αύγουστο θα ξεκινήσει ο ουσιαστικός οικονομικός έλεγχος επί της μητρικής και των θυγατρικών του ομίλου. Τότε, όταν δηλαδή θα αρχίσει να διαμορφώνεται η εικόνα για την πραγματική κατάσταση, θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα έντυπα του ΔΟΛ και τους διευθυντές του, αλλά και για το μέλλον της «Ελευθερίας του Τύπου», τόσο της ημερήσιας έκδοσης όσο και της κυριακάτικης.
---
Κλήση από ΕΣΡ για
«Τατιάνα Live» και «Αποκαλυπτικά»

Κρούση από το ΕΣΡ στο E-TV. Ο τηλεοπτικός σταθμός καλείται να παράσχει διευκρινίσεις σχετικά με την παραβίαση των διατάξεων όσον αφορά την αδιάκριτη παρέμβαση σε προσωπικό πόνο και πένθος και τη δραματοποιημένη αναπαράσταση γεγονότων από τις εκπομπές «Τατιάνα Live» και «Αποκαλυπτικά».
---
Πήγασος: Δεν γνωρίζουμε
κάτι για πλειστηριασμό…

Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 2226/20.06.2017 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε ημερομηνία και διαδικασίες πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής ως “Εταιρία”) και σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών απαντήσεών μας και ενημερώσεων των αρμοδίων Αρχών και του επενδυτικού κοινού περί της αδιάλειπτης και πάγιας αρχής μας για άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση, η Εταιρία γνωστοποιεί ότι δεν έχει λάβει γνώση επί των ως άνω αναφερομένων στα εν λόγω δημοσιεύματα τύπου, άλλως θα είχε ήδη προβεί σε σχετική ανακοίνωση.
---
Νέα ιστοσελίδα από το ΑΠΕ

Την ανασχεδιασμένη του ιστοσελίδα παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα διδασκαλίας του Μεγάρου Μουσικής, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ παρουσίασε τη βελτιωμένη εφαρμογή του για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες με λειτουργικό Android και iOS.

Βρείτε τη νέα εφαρμογή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη σελίδα http://www.ana.gr/mobile-apps.html, στο Google Play και στο iTunes.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://news247.gr/
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου