Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

... και έχεις και τον ανεκδιήγητο ρεπόρτερ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξεχείλισε πάλι η βλακεία
στα social media (και όχι μόνο)


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Δεν μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος, ξεχειλίζει στο καπάκι η βλακεία στα social media! Βρε guys έλεος πια με τα «Αντίο» και τα «Καλό Παράδεισο» και τα «γιατί Νανά» και τα «Α ρε Νανά» και ό,τι άλλο κατέβει στο μυαλό του καθενός! Δηλ πεθαίνει ένας άνθρωπος και με το που το μαθαίνεις τρέχεις στο αιφόνι σου να το ποστάρεις και μετά ανά δίλεπτο (και πολύ λέμε) τσεκάρεις τα λάικ και τα λυπάμαι! Νταξει, είναι απύθμενο το μπλιαξ τού situation! Τούτοι ίσα που δεν ανάβουν και κανα κεράκι στο Facebookι τους… Αν μπορούσανε θα το καναν κι αυτό!

Τραγικός
Και έχεις και τον άλλον τον ανεκδιήγητο ρεπόρτερ τρόπος του λέγειν (το ρεπόρτερ όχι το ανεκδιήγητο) που στείλανε στα Mad Awards και τι έκανε βρε guys μου; Ο απίθανος αιφνιδίαζε τους πάντες πάνω στο κόκκινο χαλί (εκεί που στολίζονται όλοι γιατί τους έχουν πει ότι πάνε στα Όσκαρ) και τους έλεγε για το θάνατο της Καραγιάννη! Που φυσικά λόγω ώρας οι περισσότεροι δεν γνώριζαν και δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι τέτοιο θλιβερό και αυτός είχε το ύφος της επιτυχίας τού παίρνω τα συχαρίκια!

Ο αμόρφωτος
Και κάποια στιγμή πέταξε ο τύπος και το περίφημο «Τη γνωρίζατε την κυρία Καραγιάννη;» έτσι για να βεβαιωθούμε για το επίπεδο της μόρφωσης του, διότι μας είχαν μείνει κάποιες αμφιβολίες… Και μας τις ξεδιάλυνε! Jesus Christ βλακεία guys μου ολούθε!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου